Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Predatorr
őstag
válasz -szabi- #4302 üzenetére
Nem találtam. Még nézem a frissítést/fps-t, nem.az 50/60Hz kavar-e be neki, mert filmeztem hosszabbakat, és a végére mindegyik felbontásban jelentősen eltolódik a hang. Az első hetekben nem csinált ilyet, lehet, én állítottam el valamit. Elméletileg PAL 50Hz felénk, de jobb' szeretem a 60FPS-t.
Jó lenne, ha vki jelentkezne, akinek ilyen kamerája van.
Most azzal.is.megszívatott, hogy 44p alatt lemerült a.90p-es, új akku, és használhatatlan az utolsó felvétek. Az olcsó sencorbál bem fordult.elő ilyen.
Jut eszembe, az bezavarhat felvételbe, h kijelző on?[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
-szabi-
őstag
válasz Predatorr #4303 üzenetére
A video-audio szinkronhibába nem de a felvétel hosszába mindenképp, hisz sokat fogyaszt.
Nálam 1 perc után kikapcsol a kijelző.
Kormányra szerelve használom tetején villog egy led, hogy megy a felvétel, ennyi nekem elég.
Tegnapelőtti tekerésem (4k@30fps (itt eis nincs)) 114perc rögzített anyag volt mikor megállítottam (eléggé kimaxoltam).
Illetve a külső hőmérséklet számít, télen 1 órát sem tudok rögzíteni. -
Predatorr
őstag
válasz -szabi- #4304 üzenetére
1 akkuval? Még kikapcsolt kijelzővel is elfogy mindegyik 60p-nél. A kijelzőt én állítottam el, kikapcsolást állítottam offra, de kijelző is maradt. Sisakon vagy sapkán van, nem láttam. Sosem teszem olyan helyre, ahonnan nem azt mutatja, amit én látok. Írtam egy levelet a Lamaxnak, hátha meg tudják mondani, a sok beállítás között mit barmoltam el.
-
Predatorr
őstag
válasz -szabi- #4304 üzenetére
LDC-t (halszem korrekció) rátéve csesződik el, úgy fest. Ezt egyébként letiltja stabilizálásnál (mint a széles módot), úgyhogy találtam egy szoftverhibát, asszem. Még letesztelem ldc on és eis off, hogy e 2 akad össze, vagy kompletten az ldc szar, csak lemerült az akku a sok teszt alatt. Esetleg vághatom akár 1p-es darabokra a felvételt, de nem úgy akarom használni. Firmware letöltést egyébként azóta sem.találtam.
-
Predatorr
őstag
válasz -szabi- #4307 üzenetére
Látid, nincs ez még kitesztelve. Ma 30p után cserbenhagyott a zsír új, bekalibrált akku kikapcsolt kijelzővel, wifi off, fhd 60fps. Ezt a sencor kisebb, 3 éves akkuja is tudja.🤬 Most tesztelhetem a másikkal, aztán jön a gar. cserekérés.
-
Predatorr
őstag
válasz -szabi- #4307 üzenetére
Itt a kocogás EIS on. Sokkal jobban működik, mint az általam eddig látott netes bemutatók, még a sántaságomat is egész jól kompenzálja. Végigzongoráztam mindent (h.264, h.265, stb), úgy látszik hogy a hangelcsúszás kizárólag EIS on van, ha LDC is on, amelyet elméletileg lekapcsol. Szóval le kell kapcsolni kézzel. Kop-kop.
-
Predatorr
őstag
válasz Predatorr #4310 üzenetére
Nem ez az ideális éjszakai kamera, de annyira rossznak sem mondanám.
Itt pedig 120FPS vs normál lassítás.
Hát ennyit tudtam összehozni a kamerakeresők okulására.
Vajon az EIS folyamatos melózása futás közben leszívhatja az aksit 1/3-ára? Mert az asztalon simán hozott 92 percet."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Tepsifüles
tag
Találtatok már valami normálisabb appot Akaso v50x-hez mint a Roadcam?
Sabee
-
G.D
csendes tag
Helló mindenki!
Vennék egy új kamerát, de nem tudom milyet kéne
Jelenleg egy közel tízéves GoPro HD Hero 960-at használok motoros sisakkamerának és igazából úgy általánosságban elégedett vagyok vele - egy dolgot kivéve: már enyhe szürkületben is teljesen értékelhetetlen amit felvesz és mostanában ugye már f5-kor mikor indulok haza a munkahelyemről is kb. töksötét van.
Tippek? -
-szabi-
őstag
Hi
Sötétben a kis optika miatt minden sportkamera gyenge.
Ezt elektronikusan próbálják több kevesebb sikerrel javítani, elfogadhatóvá tenni.
Az olcsó kamerák között nem hiszem, hogy lenne olyan aminek a sötét teljesítményével elégedett lennél.
Töksötétben meg a drágák is megfekszenek oda hosszú záridőt fog állítani a kamera az meg egyenes út az elmosódott felvételhez.
Tudom ezzel nem igazán segítettem. -
G.D
csendes tag
válasz -szabi- #4314 üzenetére
Először is köszi a gyors választ!
Lehet félreérthető voltam, szóval nyilván nem 4K-s mozit akarok forgatni vaksötétben, jellemzően azért valamennyi közvilágítással rendelkező utakon, működő "fényszóróval" (mindkét motoromon 35W-os, hagyományos izzóval múködő első lámpa van) használnám és egy ehhez hasonló minőséggel már teljesen elégedett volnék (persze ez lehet utólag feljavított felvétel):
https://www.youtube.com/watch?v=6GEizzxjz68[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
őstag
Ránézésre sztem a képen nem javítottak, vágás, itt-ott keverés meg felirat aztán export.
Főhősünk csak pont azt nem adta meg milyen kamerát használ.
Nekem egyébként gopro 7 vagy 8 black kamerának tűnik.
Ehhez melyik olcsó kínai áll minőségben legközelebb, nem tudom megmondani. -
Peetta14
tag
Sziasztok! Főképp kölök (2 éves) videózására sokszor beltérben milyen kombót ajánlanátok gimbal-lal (ez gondolom, kötelező)? Keret 100-150k Ft mindenre, használt, de külföldi rendelés is játszik. 4k nem feltétel, de 1080p-ben készítsen jó képet (kevésbbé zajosodjon) és aránylag jó hangot külső mikrofon nélkül. Kiegészítők a vízben, alatti videőkhoz kell majd. Köszönöm az ajánlásokat, nem vagyok képben és a leírások tök ugyanazok a 20k és a 100k-s gép esetében.
-
senior tag
hello!
Az olcsóbb ~50ezres kategóriában van olyan kamera amelyiket videófelvétel közben lehet tölteni? Hosszabb felvételekhez powerbankról például. (Vagy lehet hogy ezt mindegyik tudja nem tudom.)
A Lamax kamerákat nézegettem főleg mert ezek vannak még általam megfizethető árban.Youth hides the key to salvation
-
MrRL19
senior tag
Hali
Movavi szeretnék szerkeszteni a felvett videót (hero7) ,de sajnos csak hangként rakja be a videót ?!
mi lehet probléma? telefon videója pedig jó , esetleg formátum rossz ?Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R
-
Predatorr
őstag
válasz DelArco #4321 üzenetére
Hali! Pont most értem haza a zuhogó esőből, W9-cel biztosan lehet felvenni töltés közben. Csak az elcseszett rögzítő keret miatt sisakon nem lehet nyitni a fedelet, ha másikat veszel, azoknál meg a toktól, de száraz időben sztem jó. Kell is, mert a gyári 90p-et csak asztalon tudják.
MrRL19: codec hiba. már .h265ben rögzít? Sima mp4-et ismernie kell mindennek.
-
Bonifani
csendes tag
válasz Imike_80 #4248 üzenetére
kicsit megkésve
nem tudom valaki válaszolt-e a kérdésedre
ha a frissítés ellenőrzésnél kér szériaszámot, akkor csak azt a fw-t tedd fel, amit a sn -nek megfelelő.
Előfordult, hogy változtattak a hardveren, és ha nem a sn szerinti fw-t használod összeomolhat a rendszer.
Ár-értékben jók a Thieye termékek, de más kínai gyártókhoz hasonlóan a folyamatos support elmarad.
Ha kérdésed van keresheted a gyártó support oldalát, nekem egy-két napon belül mindig válaszoltak levélben. -
Bucy
aktív tag
Sziasztok!
Tönkre ment az autóban sok évig szolgált gagyi kamerám.
Szeretnék helyette egy olyan sportkamerát, ami használható fedélzetinek is autón, motoron. A sport része főleg kerékpározás lenne. Spéci autós tartó nem fontos, megoldom, ami kellene a gyújtásra bekapcs, ha van ilyen, meg a loop mód.
25 körül szánnék rá, tudtok ajánlani valamit.
[Ezt] nézegettem, de nincs róla sok infó. -
Bucy
aktív tag
Közben megtaláltam magamnak ezt sencor-3cam-4k04w. Mindenben megfelel a kívánalmaimnak, ellenvélemény?
[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
őstag
Hi
Ha rákeresel a Sencor-ra alig van itt tapasztalat vele.
Úttörő leszel a használatával.
Amennyiben rászánod magad beszámolhatnál róla.
üdv
szabi -
baboss
őstag
Sziasztok.
Kinéztem 2 kamerát.
Lamax 8.1 Sirius. - 17k
Lamax 10.1. - 30k
Van már egy SJ6 Legend kamerám, amivel idáig elégedett vagyok.
A Lamax 10.1. azért lenne jó mert 120 FPS / FULL HD, 4x lelassítás, giroszkóp és hattengelyes optikai stabilizáció van benne.
Pálya motorozáshoz használnám.
A kérdésem az lenne, hogy a 10.1 tudásban ér annyit, hogy 30k fizessek érte ?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
Segítséget szeretnék kérni. Vettem egy LAMAX X10.1kamerát.
FIRMWARE akartam frissíteni.
1. Csomagolja ki a telepítőcsomagot.
2. Nyissa meg a mappát, összesen kilenc fájlt kell látnia.
3. Másolja az összes 9 fájlt az üres SD-kártyára.
4. Állítsa le a bütyköt és csatlakoztassa az áramforráshoz. (Az akkumulátor lemerülésének megakadályozása érdekében)
5. Helyezze be az SD-kártyát a fényképezőgépbe, kapcsolja be a fényképezőgépet, és az FW automatikusan elkezd frissíteni.
6. Várjon 3 percet, amíg a firmware teljesen frissül.
7. Formázza az SD-kártyát.
8. A telepítési folyamat befejeződött.
A fentiek szerint csináltam, de azóta a kamera be se kapcsol, nem csinál semmit.
Mit rontottam el ? -
baboss
őstag
válasz -szabi- #4334 üzenetére
Semmi visszajelzés nem volt, a leírtak szerint csináltam, csodálkoztam is, hogy nincs semmiféle visszajelzés, meg az is furcsa volt, hogy 3 percet várjak amíg frissül, csak a piros lámpa világított amikor ráraktam töltőre.
Van SJCAM kamerám az visszajelzi, és megvan pár másodperc alatt a frissítés, ezen semmi.
Azóta se kép, semmi nem megy.
Kár volt frissítenem, már sajnálom.
Visszakellene rakni az eredeti FW, de nem találtam sehol hozzá.
LAMAX X10.1_WF_V1.0.0.1
Kivettem az aksit, próbáltam egyszerre több gombot lenyomni, hátha lehetne valahogy resetet csinálni.
Írtam emailt a szervíznek, hétfőn tudok velük csak beszélni. Gari nincs már rá.[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Helló
Jól tudom, hogy a DJI Action cam kompatibilis a GoPro kiegészítőkkel?
Ha igen milyen akkumulátor töltőt ajánlotok? Mert ez a csak a kamerával töltés nekem nem jön be.THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
baboss
őstag
válasz -szabi- #4338 üzenetére
Garancia levél nincs meg, de az előző tulaj már egyszer elvitte szervízbe.
A szervízlapot elküldte nekem, 2021.08.08-ig garanciás. Felhívtam a kereskedést, azon belül a szervízt. Nagyon korrektek voltak, mert a szervízlap alapján garanciában megjavítják, GSL viszi-hozza. -
dreampost
csendes tag
Sziasztok.
11 éves kisfiamnak keresek valami jó minőségű, kezdő akciókamerát. Szeret fotózni, videózni, tuti felvenné a bringázásait, de a távirányítós autóra is felszerelné (tehát jó lenne a wifis kapcsolat, telefonos applikációval).
Visszaolvastam pár posztot, és láttam, hogy a Lamax W9et többen említették. Szerintetek az jó választás lenne nekünk?
köszi. -
baboss
őstag
válasz -szabi- #4338 üzenetére
Meghalt az alaplap a kamerámban.
Gariban akartak adni egy új kamerát, a szervizes felrakta rá rakni a legújabb FW, és ugyan úgy járt mint én, a kamera meghalt.
Szóval a kamrát 2 fajta lencsével gyártották.
Lamax x 10.1
FW frissítésnél bukik ki a hiba.
LAMAX X10.1_WF_V1.0.0.1 ről aki frissiteni akar V1.0.0.2 re, és ha nem a kompatibilis lencse van benne akkor a kamera nem kapcsol be, az alaplap meghal.
Gariban cserélik az alaplapot a kamerámban amin a legújabb FW lesz majd fent.
A szerviz jelezte a hibát a gyártónak.
Javasoltam, hogy addig a V1.0.0.2 FW-t töröljék a honlapon, nehogy más is megszívja.[ Szerkesztve ]
-
norberto9
aktív tag
Sziasztok.Használ itt valaki Niceboy Vega X Pro kameràt?És ha igen,milyen tapasztalatai vannak vele?
-
DNReNTi
őstag
Szevasztok,
Manapsag egy SJCAM SJ7 Star 30e Ft korul megerheti?
Az a helyzet, hogy van egy SJ5000X elite-em, es ahogy nezem ez nem sokkal jobb, viszont gondolkozom egy uj elsodleges kamera beszerzesen, de ugy erzem akkor jobban a zsebbe kell nyulnom. Van esetleg olyan alternativa, ami mondjuk egy hero 6-7 szintet hozna mondjuk 50e-ig?Koszi!
[ Szerkesztve ]
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
baboss
őstag
Sziasztok.
SJ6 LEGEND, motorkerékpáron használom, amikor megy a felvétel akkor folyamatosan USB töltőn van. Túrák alkalmával ez akár7-8 óra is szokott lenni. Azt szeretném megtudni, hogy az akkumulátor a folyamatos töltés miatt nem megy e tönkre ? Vagy esetleg van a kamerában intelligens töltés, és ha felvan töltve az akkumulátor akkor nem engedi a töltést az akkumulátorra. Volt egy másik SJ6 kamerám annak az akkumulátorra valamiért megdagadt és megrepesztette a kijelzőt.
Ha kiveszem az akkumulátort akkor megy a kamera USB töltés alatt is, viszont ha nincs töltés akkor a kamera elfelejt minden beállítást. Újra be kell állitanom az időt és pár másik beállítást minden bekapcsolás alkalmával. Emiatt lenne jó ha folyamatosan mehetne az USB töltés ha a kamerában benne van az akkumulátor.[ Szerkesztve ]
-
veterán
30 eFt-os ársávban kellene nekem 80 - 100 fokos látószögű kis akciókamera. Van valakinek tapasztalata ilyennel?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Márton
nagyúr
válasz Donki Hóte #4349 üzenetére
firefly 8s-90 használtan
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kupon kunyeráló
- Ukrajnai háború
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest