Aktív témák

• Mennyi?

aktív tag

válasz Kalandor #46 üzenetére

Hoppá! Álljunk csak meg egy szóra! Én nem vontalak felelősségre és Én vagyok sem (pont ezért mondtam, hogy nem is igazán veled van problémája, csak megorrolt, ami pedig nem ugyanazt jelenti, hogy utállak, gyűlöllek, stb...
    Abban igazad van, hogy nem vagyok (s nem is lehetek) teljesen tisztában a moderátori munka folyamatával. Mellesleg tudom, hogy ''társadalmi munkából'' végzitek a moderátorkodást, DE a pl. a szociális munkás (mondjuk amelyik szintén ingyé' dolgozik) sem mondja és mondhatja azt, hogy: ''Én ezért nem kapok pénzt és ezért csak félig segítek a rászorultakon!?'' Ha elvállaltad (és még továbbra sincs veled bajom/bajunk, csak az bosszant, hogy most mi kezdtünk el róla beszélgetni és te magadra vetted!) akkor igenis lásd el rendesen a feladatod, mert ha jól sejtem senki sem kényszerített erre, hogy ezt csináld!

Emvy tényleg gyönyörűszépen megoldotta (egyébként röpke 5!! perccel a megkeresése után), de csak ismételni tudok, hogy ha ez veled vagy velem történik akkor még ha 20 percig van kint (és nem 4-5 óráig)a címem, az is sok!

Hát akkor nincs logikám! :DD :DD (De időközben megtaláltam, csak zavaró ez az ''elterelő hadművelet'')

Aktív témák

Hirdetés