Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ļantos
aktív tag
válasz
#61392896 #5167 üzenetére
Idegesítene, hogy ott van és nem használom semmire a funkciót.
Tudom, van telefonon is amit nem használok, csakhogy ha nekem ájfon kell, akkor mind ugyanazt tudja ugye és nincs választási lehetőség. Óránál tudok keresni olyat ami számomra valós használati értékkel bír, így azt preferálom.
Ilyen a szerelős, dolgozós órám, minden sallang nélkül. Egyszerű, nem féltős, olcsó.
-
Ļantos
aktív tag
válasz
Macika66 #5155 üzenetére
Sose értettem, minek egy órára ilyen kis körben számláló bigyó-izé-akármi. Bolhafasznyi számokkal ráadásul. Miket mutatnak ezek? Nálam kizáró ok, ha van rajta olyan felesleges bizbasz (hagyományos órákról beszélek) ami mér valamit, de a viselője se tudja, kinek és mit... Megveszi mert drága, vagy "menő", ám haszontalan.
-
Ļantos
aktív tag
Navigációra valaki?
-
Ļantos
aktív tag
Jónapot.
Melyik az az óra ami tud navigációt futtatni, esetleg offline térképet? Elsősorban arra kellene, ha megyek valahová, ne kelljen előkaparnom a telefont. Mivel vad helyeken montizok, így tartóban esélytelen, első földetéréskor sokkot kapna, és nem olcsó telefonról van szó. Sőt, vinni sem szoktam, addig legalább nyugalom van. GPS alapú térképes kilométeróra 100e felett van, annyit nem ér meg nekem. Néha kell amikor az erdőben bizonytalan vagyok az elágazónál. Valamint ha betervezek egy gpx útvonalat számítógépen és letérek, újra tudja rajzolni, ez lenne a lényeg.
Van ilyen egyáltalán? Persze van, Garmin és társai, szintén száz körül. Valami élhetőbb árban? Kerestem itt, de egyértelmű találatra nem akadtam. Amazfit Pace esetleg valakinél? Tudná ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestbuy játékok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest