Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
zsamiatt #26832 üzenetére
Leszögezném, én sem örülök neki, de látom a trendeket, amik alól a Garmin sem lesz kivétel. Hosszan és messzire menő vitát lehetne arról folytatni, hogy milyen irányba megy az órák és telefonok fejlesztése, és biztos vagyok benne, hogy egyik dologban egyetértenénk, másikban nem. Szóval semmi sem fekete v. fehér.
Túlárazottság (+ @Orgi)
Drágák a Garmin-ok? Maradjunk annyiban, hogy az olcsó nem ilyen. Van valódi konkurens? Nincs. Utóbbi a legeslegnagyobb probléma. Most vagy az van, hogy olcsóbban tényleg nem lehet ezt a választékot és színvonalat hozni, vagy ... vagy nem tudom, mert – mint írtam – azonos áron se, de drágábban sincs igazi, valódi konkurenciája a márkának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Garmin venu 3
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest