- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-03-19 13:04 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
Shelly 2.5 halt már meg úgy nálatok, hogy nem csak elérhetetlen lett, de a fizikai gombokra sem reagál? Kettőt már javítottam korábban, de akkor a redőny használható volt a kapcsolóval, most meg se kép, se hang. Reggel még jó volt.
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
A Shelly 2.5-ben lehet, hogy elég a kondenzátorokat kicserélni, hogy újra működjön.
-
Jofi81
őstag
A villanyszerelő berakott a hőszivattyú elé egy ilyen fogyasztásmérőt:

Ezt szeretném lecserélni egy olyanra, amit be tudok rakni HA alá. Így szétnézve nagyon sokfélét látok. Tudnátok ajánlani olyat, ami jól működik és megbízható?
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
1-2 éve be van üzemelve a Zigbee hálózatom egy Electrolama zzh (CC2652R) koordinátorral, de még semmilyen eszközt nem adtam hozzá. Hamarosan megjönnek az első érzékelők és dugaljak, viszont közben szembejött az SLZB-MR1, ami a Zigbee mellett Threadet is tud. Most még könnyen tudnék váltani, szerintetek érdemes a jövőállóság szempontjából? Ha később jövök rá, hogy szükséges lenne, akkor már nagyobb meló migrálni az eszközöket.
-
Jofi81
őstag
Melyik most a legolcsóbb ajtó/ablak szenzor, amit meg szabad venni Aliról?
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
Tudom, hogy itt mindenki saját magának csinálja a dashboardot, de én megörültem, hogy a mostani verzióval bejött az Areas Dashboard. Működik is nagyjából, viszont nekem nincs badge a helyiséghőmérséklettel, nem is látok semmilyen opciót, ahol hozzáadhatnám. A hőmérők hozzá vannak rendelve a szobákhoz, az overview dashboardon az értékük is látszik. Ez másnál is ilyen, vagy nálam nem jó valami?
-
Jofi81
őstag
Dreame D9-re szeretnék Valetudot rakni. Van esetleg valakinek hozzá breakout PCB-je?
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
Nálam lehet még valami probléma?
HA-ban mit kell megadni az Energia beállításainál? Hatásos vételezett energia (+A) és Hatásos betáplált energia (-A)?
Cyberbeni: Igen a router 192.168.0.1, a subnet 255.255.255.0. A slimmelezer.local nem tudom, honnan jön, az ESPHome Builder azt nyitja meg a visit gombra.
-
Jofi81
őstag
Oké, kikommenteltem azt is, így működik (nélküle nem próbáltam).
Azzal volt a gond az előbb, hogy manuális IP címet adtam meg, hogy ne a slimmelezer.local címen keresse, ami továbbra sem elérhető. Most kivettem belőle egyelőre, amíg nem jövök rá, mi a megoldás.
Ezek nem elérhetők, gondolom a mérő nem küldi:
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
Még nem derült ki, most itt áll percek óta:
========================= [SUCCESS] Took 6.02 seconds =========================
INFO Successfully compiled program. INFO Connecting to 192.168.20.39 port 8266...
INFO Connected to 192.168.20.39
INFO Uploading /data/build/slimmelezer/.pioenvs/slimmelezer/firmware.bin (553632 bytes)
INFO Compressed to 382286 bytes
Uploading: [============================================================] 100% Done...
INFO Upload took 8.79 seconds, waiting for result...
INFO OTA successful
INFO Successfully uploaded program.
INFO Starting log output from 192.168.20.39 using esphome API
WARNING Can't connect to ESPHome API for slimmelezer @ 192.168.20.39: Error connecting to [AddrInfo(family=<AddressFamily.AF_INET: 2>, type=<SocketKind.SOCK_STREAM: 1>, proto=6, sockaddr=IPv4Sockaddr(address='192.168.20.39', port=6053))]: [Errno 113] Connect call failed ('192.168.20.39', 6053) (SocketAPIError)
INFO Trying to connect to slimmelezer @ 192.168.20.39 in the background -
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
Pontosan, túl közel van az óra a plexihez, nincs annyi hely, hogy beférjek oda.
"Ha a plexi egy sarka van csak plombálva..." Ez volt a második gondoltam, de sajnos két átellenes sarok van plombálva.
"illetve miért van maszkolva az, amiből úgysem tudjuk meg, hogy ki vagy?" Nem tudom, megszokás, hogy egyedi azonosítókat nem teszünk közzé, mondjuk itt tényleg nincs jelentősége.
-
Jofi81
őstag
Megjött a slimmelezer, gondoltam berakom az új villanyórába. Hát mégsem:
Nem férek hozzá a porthoz, annyit meg nem ér, hogy ezért plombát bontassak.
-
Jofi81
őstag
Home Assistant Glow-hoz van fotodiódám, RGB LED-em és 3D nyomtatott házam, de nem raktam össze, most meg már új órám van. Ehhez már csak egy ESP32 kell és össze tudod rakni. Ha szükséged van rá, szívesen átadom.
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
Most cseréltek mérőórát a napelem miatt. Van értelme/jogosultsága a P1 mérőnek, ha az inverteren egyébként is van Inverter Today's Energy Import és Inverter Today's Energy Export szenzor?
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
Tegnap üzemelték be a napelemenekt Deye inverterrel, próbálom hozzáadni a HA Energy dashboardhoz. Az lenne a kérdésem, hogy a "Today" vagy a "Total" érték kell-e nekem ehhez. Például:
Inverter Today's Production vagy Inverter Total Production
Inverter Today's Battery Charge vagy Inverter Total Battery Charge
Inverter Today's Energy Import vagy Inverter Total Energy Import -
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
Ha már redőnykapcsoló a téma, rákapcsolódnék én is. Schneider Sedna kapcsolóim vannak, sajnos nem nyomó, tehát nem áll vissza magától. Működik, de rettentően zavar, hogy kézzel kell alapállapotba rakni. Vagyis nem lenne muszáj, csak engem idegesít, ha úgy marad. Illetve ha vendég van, akkor is megy a kapcsolgatás, mire elindul. Nagy különbség van a kapcsoló és a nyomógomb között? Nem lehet mondjuk rugót rakni bele és akkor nyomóként működne? 9-et kicserélni azért fájna.
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
Van egy zzh (CC2652R) stickem, amin eddig a "CC2652R_coordinator_20211217" firmware volt. Ezt most frissítettem "CC2652R_coordinator_20230507"-re. A ZHA szólt, hogy újra kell konfigurálni, de mindig hibára fut a beállításnál. Próbáltam mentést visszaállítani, akkor "unknown error", új hálózatnál pedig csak "error" a hibaüzenet. Mi lehet a gond?
-
Jofi81
őstag
Igaz, ilyennel megoldható a különböző feszültség. Nem olvasólámpa lesz, az emeletes ágy alatt van egy kuckó, oda szeretnék hangulatvilágítást, de nem kizárt, hogy olvasás is lesz itt.
LouiS22: Köszi, megnézem ezt is. Bár ha tényleg elég a meglévő Wemos D1 Mini is, akkor lehet, hogy nem költök külön vezérlőre.
ViZion: A gombforrasztást néztem én is, de egyszerűbb lenne vezeték nélküli. Aztán lehet, hogy az lesz, hogy kap egy ki-be gombot, a többit meg intézzük telefonról/tabletről.
daninet: Ha már a vezérlő tudja, akkor kipróbálnám a címezhető ledeket, hogy mit lehet velük kezdeni.
Köszi mindenkinek a segítséget, megemésztem a kapott információkat és meglátjuk, mi lesz belőle.
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
Azért néztem ezt, mert van rajta fehér LED is. Azt mondod, elég a WS2812B is? A fogyasztása elvileg 18W egy méteren. Wemos D1 Mini van itthon egy pár, meg ESP32 is. akkor felesleges a vezérlőt megvenni?
4D4M: Van HA a házban és ZigBee hálózat is, ezért gondolkodom ZB-s kapcsolóban A konyhában például nekem is 24V-os szalagok vannak, itt az 5V annyiban lenne jobb, hogy ugyanarról a tápról mehetne minden (csak 1 méter szalagról van szó).
-
Jofi81
őstag
Szeretnék egy egy WLED-es szalagot a lányom szobájába. Mivel ez az első ilyen projektem, kérdeznék, mielőtt rendelek. Ezek megfelelőek/kompatibilisek?
- LED szalag: SK6812 RGBNW 1m 60 IP67
- Tápegység: DC 5V 4A 20W
- Vezérlő: GLEDOPTO WLED Strip ControllerA másik kérdésem, hogy össze lehet ezt viszonylag egyszerűen hozni egy kapcsolóval, hogy ne csak telefonról lehessen vezérelni? Mondjuk egy zigbee gomb, amivel ki/be lehet kapcsolni, meg néhány előre eltárolt effekt között váltogatni. Elsőre ez a ikeás jött szembe, de nem tudom, mennyire megoldható vele ez a dolog. Vagy van erre valami jobb megoldás?
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
Megcsináltam a chmodot, most nem is írta át semmi a fájlt, viszont továbbra sem oda tölt, ahova szeretném, szóval nem (csak) ez volt a probléma. Valamit nem jól adok meg?
A .conf fájlban ez van beállítva: Downloads\DefaultSavePath=//192.168.0.2/mnt/Downloads
A webes felületen ez így látszik:
Defalut Save Path: /192.168.0.2/mnt/Downloads
Hogy tudnám rávenni, hogy a Samba megosztásra töltsön? -
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
A bittorrent topikban nem kaptam választ a kérdésemre, megpróbálom itt is, hátha többen használtok qBittorrent/Transmission klienst Samba megosztással. Bemásolom ide is:
Tudna valaki segíteni qBittorrent beállításában? Home Assistant alatt futtatnám ezt, működik is, de a letöltési helyet nem tudom jól megadni neki. Van egy Samba megosztásom, oda szeretnék letölteni, de bármit csinálok, mindig az alapértelmezett könyvtárába ment. A Samba működik, a Windows és a TV is látja. Ezeket adtam meg telepítéskor:
SavePath: //192.168.0.2/mnt/Downloads
networkdisks: //192.168.0.2/mnt
qBittorrent.conf fájl (/config/addons_config/qBittorrent/qBittorrent/qBittorrent.conf):
[Preferences]
Downloads\SavePath=//192.168.0.2/mnt/Downloads
Downloads\TempPath=//192.168.0.2/mnt/Downloads
Másik qBittorrent.conf fájl (/config/addons_config/qBittorrent/qBittorrent.conf):
[AutoRun]
Downloads\DefaultSavePath=//192.168.0.2/mnt/Downloads
[BitTorrent]
Session\DefaultSavePath=//192.168.0.2/mnt/Downloads
Session\TempPath=//192.168.0.2/mnt/Downloads
[Preferences]
Downloads\SavePath=//192.168.0.2/mnt/Downloads
Downloads\TempPath=//192.168.0.2/mnt/Downloads
Log:
Defining permissions for main user :
User UID: 0
User GID : 0
-----------------------------------------------------------
Mounting smb share(s)... Using PUID 0 and PGID 0
[14:14:14] INFO: ... //192.168.0.2/mnt successfully mounted to /mnt/mnt with options ,uid=0,gid=0,iocharset=utf8
[14:14:14] INFO: Execute /config/addons_autoscripts/qbittorrent.sh if existing [14:14:14] INFO: ... no script found
[14:14:15] INFO: DNS SERVERS set to 1.1.1.1 8.8.8.8
[14:14:15] INFO: Downloads can be found in //192.168.0.2/mnt/Downloads
[14:14:15] INFO: Whitelisted subsets will not require a password : localhost,127.0.0.1,172.30.0.0/16,192.168.0.0/24
[14:14:15] INFO: WEBUI username set to admin
[14:14:15] INFO: Alternate UI enabled : vuetorrent. If webui don't work, disable this option [14:14:16] INFO: Default username/password : admin/adminadmin
[14:14:16] INFO: Configuration can be found in /config/addons_config/qBittorrent [14:14:16] INFO: Direct connection without VPN enabled
[custom-init] No custom files found, skipping...
WebUI will be started shortly after internal preparations. Please wait...
Connection to localhost (127.0.0.1) 8080 port [tcp/http-alt] succeeded!
[14:14:17] INFO: Starting NGinx...
[ls.io-init] done.
Mire ezeket leírtam, észrevettem, hogy a /config/addons_config/qBittorrent/qBittorrent/qBittorrent.conf fájl mindig visszaáll alapértékre:
Downloads\SavePath=/share/qBittorrent/
Downloads\TempPath=/share/qBittorrent/incomplete/
Feltételezem, hogy ez lehet a problémám. Ezt hogyan tudnám megoldani? -
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
Nem vagyok benne biztos, hogy ez ilyen egyszerű lesz, hiszen most sem ismerte fel a megváltozott IP miatt az eszközöket. A core.config_entries-ben megvannak az eredeti IP címek. Három lehetőséget látok:
1. core.config_entries alapján fix IP a routerben
2. jelenlegi IP fixre a routerben, ezt átírom a core.config_entries-be
3. teljesen új IP címeket kapnak az eszközök, hogy legyen benne valami logika, és ezt írom a core.config_entries-beAz első a legbiztonságosabb, a második a legegyszerűbb, de a harmadik lenne a legjobb, mert tudom, hogy zavar az ilyesmi.
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
Van valami gond a Shelly integrációmmal:
Ilyenek vannak a logban: Error while setting up shelly platform for switch, Error while setting up shelly platform for light
Ma jött elő, az eszközök felénél csinálja ezt. Lehet, hogy az AP újraindítás nem tett nekik jót? Nem fix IP-t kapnak, az unicast be van állítva a leírásnak megfelelően. Shelly appban és IP alapján elérhető mindegyik, csak a HA-nak van problémája velük. Hogyan tudnám ezt megoldani?
-
Jofi81
őstag
Gree klímákat szeretnék hozzáadni a HA-hoz a hivatalos Gree integráción keresztül. A Gree+ appban sikerült mindet felvenni, de az integráció nem találja:
No devices found on the network
A klímák külön IoT hálózaton vannak, de egyelőre nincs korlátozva az átjárás. Ahogy látom, manuálisan nincs mód hozzáadni. Mit tudnék még kipróbálni? Esetleg használjam a custom integrációt, ahol a yaml-t kell szerkesztgetni? Vagy az sem működne ilyenkor?
-
Jofi81
őstag
Tegnap összeraktam az első automatizmusomat Node-RED-ben. A cél az lenne, hogy ha felkapcsoljuk a lámpát valamelyik fürdőben, akkor 2 percre induljon el a melegvíz keringető szivattyúja. Ilyen lett:
Tudom, hogy nem egy összetett automatizmus, de ez tényleg csak ennyi lenne? Látszólag jól működik, bár nyilván nem teszteltem még minden szélsőséges esetet. Van esetleg valami trükk, hogy jobb legyen, vagy valami elkerülte a figyelmemet? Szívesen vennék építő jellegű hozzászólásokat.
-
Jofi81
őstag
A HACS régi verzió volt, ezért nem tudtam frissíteni. Megoldásként az eltávolítást és újratelepítést javasolják, viszont a 4. pontnál elakadtam: Delete the
hacsdirectory undercustom_components.Ezt viszont nem tudom törölni, mert nem üres a könyvtár. Egyesével kitöröltem minden fájlt minden könyvtárból, viszont két alkönyvtárat (hacs_frontend, hacs_frontend_experimental) nem enged, mert nem üres. File editor addonnal próbálkoztam. Van rá valami mód hogy töröljem a rejtett fájlokat és/vagy a nem üres könyvtárakat? -
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
Angol nyelvű HA-ban lehetnek magyar ékezetes nevek? Tegnap üzemeltem be, hozzáadtam új szobákat és huszonpár Shellyt, magyar neveket használva. Előtte jó volt az overview, utána viszont ezt a hibaüzenetet kapom:
Error loading the view strategy:
TypeError: Cannot read properties of undefined (reading 'toUpperCase')Okozhatják ezt az ékezetes karakterek?
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
A villanyórám egy Logarex LK13BO704033, van rajta optikai port és impulzusled. Melyiket lenne érdemes használnom leolvasásra? Optikainál azt írják, hogy kellhet szolgáltatói PIN, de az is olvastam valahol, hogy nem is a felhasználónak van fenntartva. Számoljam inkább az impulzusokat? Van valakinek tapasztalata ilyen mérővel?
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
Szükségem lenne egy egyszerű vezeték nélküli csengőre, ami működik önmagában, de később, ha be lesz üzemelve a HA, be tudjam oda is kötni, tudjon például értesítést küldeni vagy lámpát villogtatni. Ez a csengő megfelelhet erre a célra? Később vennék mellé egy Sonoff RF Bridge-et, amivel integrálnám. Vagy van erre jobb megoldás?
-
Jofi81
őstag
Nincs más gázfogyasztó, csak a kazán, ezért lenne érdekes. De ha megoldható vezeték nélkül az órán, akkor persze az lenne a legjobb. Nem túl nagy itt a népsűrűség, szóval szerintem nem lenne gond az RF sem. Esetleg vízórához is van vezeték nélküli megoldás? Mert akkor oda sem kellene áram.
-
Jofi81
őstag
Az EMS-ESP egy Bosch Condens 3000W gázkazánnál mennyire méri pontosan a gázfogyasztást? Vagy méri egyáltalán? Alkalmas ez ilyesmire? Nincs még beüzemelve, de ha ez működne, akkor nem kellene a gázórához áramot vinni, mert csak a kazán a fogyasztó.
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
Még egy shellys kérdés. Cata E-100GTH páraérzékelős ventilátorok vannak, a szerelő szerint nem működne a Shelly mögött, direktbe kell a kapcsolóra kötni. Ez tényleg így van? Nem látom, mi a különbség a fizikai kapcsoló és a relé között ebből a szempontból. A kapcsoló sincs mindig felnyomva és attól el kellene indulnia automatikusan, nem?
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
Korábban kérdeztem, hogy a Shelly működik-e rendszer nélkül, dobozból kivéve csengőkapcsolóval, azt a választ kaptam, hogy igen. Meg is vettem a nyomógombokat, most rakta volna fel a villanyszerelő. De mondja, hogy nem működik kapcsolóval, nem kapcsol át a relé. Úgyhogy most ott tartunk, hogy van egy csomó nyomógombom meg Shellym, de világítás csak akkor, ha valaki nyomja a gombot. Internet/hálózat még nincs a házban. Lehet, hogy ez alapból így működik és egyesével át kellene állítanom az üzemmódot? Vagy valami más gond lehet?
-
Jofi81
őstag
-
Jofi81
őstag
Jól gondolom, hogy ez a lámpa dimmelhető Shelly Dimmer 2-vel?
96816 EGLO TAMASERA LED fényerőszabályzós függeszték
Nem látok róla konkrét leírást, de szabályozható és nincs távirányítója, nem okos, így talán működhet vele.
-
Jofi81
őstag
Köszi, de azt gondolom, hogy ennyi pénzért nincs rá szükségem.
-
Jofi81
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha bemegyek ide, itt sem találok semmi ilyesmit:
Lehet, hogy akkor úgy van, ahogy te mondod, ennyire nem tudom. Azt gondoltam, hogy azok a dugaljak nincsenek bevezetve házba. Mintha még a hozzá tartozó kismegszakítók is a kinti szekrényben lennének.