- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
Jó, OK, majd próbálok vigyázni. Annyira nagy köd amúgy nem volt hogy csak az orromig lássak, de azért volt rendesen. Mondjuk olyan két saroknyit lehetett látni. Úgy mentem ki hogy na most jól érzem magam kicsit végre, vesztenivalóm úgysincs: a témát innentől pedig hagyhatjuk, mert már párszor elmeséltem, és nem akarom elölről kezdeni megin' a siránkozást :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
Jó, OK, majd próbálok vigyázni. Annyira nagy köd amúgy nem volt hogy csak az orromig lássak, de azért volt rendesen. Mondjuk olyan két saroknyit lehetett látni. Úgy mentem ki hogy na most jól érzem magam kicsit végre, vesztenivalóm úgysincs: a témát innentől pedig hagyhatjuk, mert már párszor elmeséltem, és nem akarom elölről kezdeni megin' a siránkozást :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
Aktív témák
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest