Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
Jó, OK, majd próbálok vigyázni. Annyira nagy köd amúgy nem volt hogy csak az orromig lássak, de azért volt rendesen. Mondjuk olyan két saroknyit lehetett látni. Úgy mentem ki hogy na most jól érzem magam kicsit végre, vesztenivalóm úgysincs: a témát innentől pedig hagyhatjuk, mert már párszor elmeséltem, és nem akarom elölről kezdeni megin' a siránkozást :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
Jó, OK, majd próbálok vigyázni. Annyira nagy köd amúgy nem volt hogy csak az orromig lássak, de azért volt rendesen. Mondjuk olyan két saroknyit lehetett látni. Úgy mentem ki hogy na most jól érzem magam kicsit végre, vesztenivalóm úgysincs: a témát innentől pedig hagyhatjuk, mert már párszor elmeséltem, és nem akarom elölről kezdeni megin' a siránkozást :DDD
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Lunatic
üzenetére
Aktív témák
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest