Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
slug
senior tag
Den! Tudod, hogy most mért írok ide? Annyit mondok, hogy szabad a pálya.. :)
-
crab
senior tag
Nézzétek a Banánhéjt!
-
crab
senior tag
Ennyire szeretitek?:C
Én is csak a Vityusz meg a Megyó paródiát nézem. -
slug
senior tag
MODERÁTOR WANTED!
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=25408&start=90[/L]
Egy kis DoS! ;] ;] ;] -
slug
senior tag
Most így hirtelenjében nézegettem a PH! ablakot, és meg szeretném kérdezni, hogy mért van ''Adatlap'' és ''Email'' opció, miközben mindkettőre ugyanaz jelenik meg.
-
slug
senior tag
Jóéjt mindenkinek!
-
slug
senior tag
Értem, de úgy kellene, hogy, ha az email opcióra kattintok, akkor megnyílna (esetleg) az alapértelmezett levelezőprogram, és már csak az üzenetet kellene beírkálnom. Tudom, hogy nem mindenki használ windowst, meg alapértelmezett levelezőprogramokat, de így lenne ''elfogadható''. Ez csak egy ötlet :t
-
Ye_Nő
tag
To ''Dr. Som@'': nem ír a zuram, cs*sztetnek a melóba', úszom az akták közt, meg nyomtatóbeállítás-problémák is vannak (ez most speciel a hálózati, a lokális műxik), nem kaptam meg a fizetésem, rosszul javítottam az esztergapados topic címét, és hideg van, mint állat. Tkp. ennyi, de ma ez is épp elég.
:DDD''Hát - így.'' (Sík Endre Miklós) | ''A gazdasági fejlődés megköveteli Európa nemzeti határainak lebontását.” Lev Davidovics Trockij szovjet forradalmár | MS Windows is not the answer. MS Windows is the question. And the answer is: NO!!!
-
Ye_Nő
tag
Hehe, ha minden súlyos :))
Segíteni nem nagyon tud senki, de te már így is megtetted: ahogy leírtam, jobb lett. :)''Hát - így.'' (Sík Endre Miklós) | ''A gazdasági fejlődés megköveteli Európa nemzeti határainak lebontását.” Lev Davidovics Trockij szovjet forradalmár | MS Windows is not the answer. MS Windows is the question. And the answer is: NO!!!
-
Som@
őstag
Tudod, a jelmondatom: Ahol tudok, segítek! :)
És ez tényleg így van...
Amúgy (sajnos vagy nem sajnos) tudom, hogy milyen rossz az, amikor benned vannak ezek a dolgok, de nem tudod elmondani (leírni) senkinek. Mostanában nekem sem úgy mennek a dolgaim, ahogy szeretném. :(Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
Ye_Nő
tag
Na, akkor én meg kezelhetlek téged. :)
Tehát? Tessék kényelmesen elhelyezkedni a díványon, hallgatom! :)''Hát - így.'' (Sík Endre Miklós) | ''A gazdasági fejlődés megköveteli Európa nemzeti határainak lebontását.” Lev Davidovics Trockij szovjet forradalmár | MS Windows is not the answer. MS Windows is the question. And the answer is: NO!!!
-
rog
addikt
mi addig kimenjuk? :)
-
Ye_Nő
tag
válasz Kalandor #633 üzenetére
Akár még az is lehet, szegénykém. :O
''Hát - így.'' (Sík Endre Miklós) | ''A gazdasági fejlődés megköveteli Európa nemzeti határainak lebontását.” Lev Davidovics Trockij szovjet forradalmár | MS Windows is not the answer. MS Windows is the question. And the answer is: NO!!!
-
Ye_Nő
tag
-
Ye_Nő
tag
ÍRTAZURAM!!! :) :B :C
''Hát - így.'' (Sík Endre Miklós) | ''A gazdasági fejlődés megköveteli Európa nemzeti határainak lebontását.” Lev Davidovics Trockij szovjet forradalmár | MS Windows is not the answer. MS Windows is the question. And the answer is: NO!!!
-
Som@
őstag
Hm.
Egy pohár vizet kaphatok? :DDD
Nah szóval. Hol is kezdjem?
(Az elején)
A munkahelyemen lassan már 2 ember helyett dolgozom, viszont még az én kis fizumat is később utalták át. :(
Ráadásul a munkaköröm is lehet, hogy feleslegessé válik. Ez majd még idén kiderül. (Állambácsik majd eldöntik)
Bátyámmal kicsit összebalhéztam. Mi máson, mint pénzen. :(
Ennek tetejébe még egy üzleti ügyem sem úgy halad, ahogy kellene. Azaz sehogy.
Plusz még az általam kezdeményezett sportportal sem megy sehogy. Mindenki csak ígérget, de nem csinál semmit. Vagy legalább mondaná azt, hogy NEM.
Abból nem lesz harag, nálam biztos nem. De legaláb ne tartson bizonytalanságban. Azt nem szeretem.
Ezek emberi dolgok. Tiszteljük már a másik embert annyiram, hogy megbeszéljük vele ezeket a dolgokat. Vagy tűl sokat akarok? Nem hiszem. Sajnos ''kihalófélben lévő állatfaj'' vagyok. :(
Tömören, röviden ennyi...Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
Ye_Nő
tag
Hier hast du es (kein Wasser, aber Obstsaft):
:D)''Hát - így.'' (Sík Endre Miklós) | ''A gazdasági fejlődés megköveteli Európa nemzeti határainak lebontását.” Lev Davidovics Trockij szovjet forradalmár | MS Windows is not the answer. MS Windows is the question. And the answer is: NO!!!
-
Som@
őstag
Oh, nadon kedves. :DDD
Igen, sajna tényleg vannak nálam is gondok. (De kinél nem?)
De ilyenkor is tudni kell mosolyogni. És a kedved is máris jobb lesz. Tapasztalat.
Inni? Mehetünk. De csak szigorúan alkoholmentes italt. :DNe a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
crab
senior tag
Ma szülőiértekezlet van, ez így sehogy sem jó.
Egyetlen reményem az, hogy nem az enyémre ment anyám, hanem a hugoméra. -
crab
senior tag
Az még elmenne, de...
De most magyarázkodni fogok, van 4 karóm, na jó 5. Ebből 1 az amit számonkérésre kaptam. A többit nevetséges dolgok miat érdemeltem ki:
angolból van 3(tavaly 4-es votlam): a tánár szerint káromkodtam, ugyanazon az órán kaptam mégegyet ''súgásért'', másnap mégegyet mert nem volt könyvem.
Ez szerintem nevetséges, ráadásul nem káromkodtam, soha nem is szoktam órán,
a súgás egy félreértés miatt. Aztán matematikából: nem volt kész a házifeladat egyik feladata, ez is nevetséges. Az ötödik 1-es megérdemeltem.
Ez a magyarázkodás gyerekesnek tűnik, de muszály begykorolnom a védőbeszédet. Ezek szerintem felháborító dolgok.A tanítási módszer mégröhejesebb. Az osztályfőnök a matematika dolgozatomra ezt mondta(mivel jobb volt az átlagnál): nem tudom hogy sikerülhetett neked. Azért szerintem mindennek van határa. Magyarszágon az egész tanítási rendszer a tánarok nagy részével(tisztelet a kivételnek, én is ismerek kivételt) együtt semmit sem ér.
Megeszik az életemet. Az éltető erő az, hogy egyszer hazajutok és jöhetek PH!-zni,
mert itt mindig fel tudok dobódni. A nő ügyek sem úgy mennek ahogy kellene.
Szóval kész vagyok.
Köszönöm szépen a figyelmet, én szóltam.(nem tudom érdekel-e valakit is ez) -
steveetm
őstag
(#258) Flashcash Válasz | Email | 2003-10-07 18:13:16
Flashcash
(őstag)
Szerintem valamit eltévesztettetek.
Nem ti fogjátok megmondani melyik topicba írhatok és hányszor.
Ha pedig nem tűnt volna fel a vitának már vége van.
Igen tényleg semmi közünk ahhoz hogy ki hova mikor ír, mindenki szokott offolni és néha, de szvsz amit a topicon egy ideig csináltatok már sok volt, talán nem én vagyok az egyetlen akit egy kicsit már zavart. Ha lehet próbáljunk meg a témára szorítkozni, nyugodtan átmehettetek volna egy cd-s topicba.
Ezt meg már direkt nem akartam odaírni, remélem azért itt is látni fogod, és itt ez nem zavar senkit.
Vagy ha tudtok jobb helyet az ilyen üzeneteknek, szóljatok:)
Üdv.: steveetm
Aktív témák
Hirdetés
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest