Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
5 nap van (már?) ráírva. Ettől függetlenül lehet holnap tényleg elmegyek a dokihoz, talán ad valami durvább cuccot amivel kihúzom a hétvégi 10 órás műszakokat.

-
szente
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Felktor nekem nem pálya sajnos, mert pirin, cilin(asszem) érzékeny vagyok.
Már 2 napja tolom esténként és meló előtt a Neocitránt, de nem lettem jobban, mondjuk rosszabbul se a torkomat leszámítva. Az a lényeg, hogy tudjak beszélni és ne lázasodjak be. Próbaidőn vagyok a melóhelyen, nem venné jól ki magát egy kis táppénz...
Amúgy nem vagyok nagy piás, ugyan a sört szeretem,(van hogy naponta letolok 1-2 üveggel), de rövidet szinte sohasem iszom(ez a három feles kb az éves átlagom). -
szente
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Hát most kortyolgatom a 3. felest, a torkom már ahhoz képest tök jól van.
Lehet akkor várok egy kicsit....
Bár holnap szabadnapos leszek, lehet, hogy valamelyik kúrát át kéne tennem holnapra.
Ha van valakinek ötlete, hogy hogyan kúráljunk ki egy megfázást rekord idő alatt, akkor ne tartsa magában.
-
szente
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Azért álltam neki pálinkázni, mert amit adtak a torkomra szopogatós tablettát konkrétan semmit nem ért, max annyi ideig, amíg szopogattam. A délután folyamán elment a hangom szinte teljesen. Most, hogy elkezdtem kortyolgatni egyből vissza jött a hangom(az első korty után) és már kevésbé kapar a torkom.
Csak ugye kéne valami a többi tünetre is... -
szente
addikt
Mennyi az a minimális pálinka mennyiség, amire még ha rátolok egy Neocitránt tuti nem halok meg?
-
szente
addikt
hali
segítséget szeretnék kérni, egy t-online-os emberkétől(illetve jó esetben kettőtől).megnézné nekem valaki,akinek ő a szolgáltatója,hogy ez a weboldal meg nyílik e:[link]
a legjobb az lenne,ha egy kábeles,és egy betárcsázós usertől is kapnék vissza jelzést!
köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet akkor várok egy kicsit....