Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
allegro.hu/termek/festokesztyu
Mosd ki, porszivozd ki elotte. Legyen kis henger-ecset, ha esetleg megfolyik a festek az elejen, valamit tegyel ala valamit. Proballd ki valami regi seprunyelen vagy szerszamon,
nem tudom milyen festeket hasznalasz, mennyire lesz suru.
Nekem semmig gondom nem volt vele, eloszor furcsa erzes lesz, egy "csurom vizes" kesztyut mozgatni a keritesen, de ha latod, hogy mennyit haladsz vele meg szepen is lehet vele dolgozni. En nem tunkoltam a kesztyut a festekes dobozba, hanem egy nagyobb ecsetrol csorgattam ra a festeket. par perc utan majd rajossz, hogy mennyi festek kell ra, meg hogy hogyan lehet szepen eldolgozni.
Nalunk ezekben van egy muanyag beles, hogy a kezed ne legyen festekes, azert egy hosszu szaru gumikesztyut en felhuztam elotte. -
gaborbol
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nalunk minden barkacsboltban van.
Temu, Ebay, de en csak 6-os kiszerelest latok.
-
Pacák
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem találkoztam még vele - ezt találtam. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest