Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arról nem én tehetek, hogy ti a kőkorban éltek...

Az elmúlt 5 év telefonjainak és laptopjainak a 90%-a usb-c-s, de a felsőbb kategóriában már 7-8-9 éve elterjedt. De ilyen a csatlakozója a tableteknek (igen, még az apple-esnek is), sőt, az e-book olvasóknak, e-ink-es jegyzettömböknek, tv-okosítóknak, dokkolóknak, mindennek. De már routeren is láttam. SŐt, itt az irodában van egy asztali lámpám, azon is van.
Na mindegy, szerintem ez egy jó irány, hogy van egy közös szabvány, és ha van egy töltőm, fülhallgatóm, azt bedughatom a másik termékbe is. És mind tudja a gyorstöltést. vagy ezt már mondtam?
Az USB-a-s kábelek nem tudták.Amúgy azt is látom, hogy előszeretettel mossátok össze a dolgokat. Pl. hogy a kábel két vége milyen... btw már a 2019-es iphone 11 pro óta ad az apple is olyan kábelt, aminek a másik vége usb-c volt, csak hát így nagyobb volt a biznisz, hogy a kábel telefonba dugós fele lightning volt... Aztán persze már töltőfejet sem adtak.
Hogy mi van a PC-n, meg az xboxon. Az elmúlt 6-8 évben a pc-ken is van usb-c, és a laptopokon is.
de mindegy. A pixelekhez mindig adtak usb-a-s kábelt is, és/vagy usb-a/usb-c átalakítót is. Bámulatos, hol tart már a tudomány..!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP VICTUS 15 RTX 5060 AMD Ryzen AI 7 350 - 24 GB - 512 GB
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe IR kamera gar
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Orion HS 200 hangfalpár
- HP X360 830 G10 2in1 360 fokban kihajtható tablet mód is! i5 1335U 16Gb 256GB
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az USB-a-s kábelek nem tudták.