Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Veled ellentétben pl. nem FB-huszárkodtam, hanem részt vettem mondjuk látható mennyiségű pártfüggetlen megmozduláson
nézd el nekem, hogy ezek miatt én nem utazok fel a fővárosba. de ha tudsz hasonló megmozdulásról mifelénk, szólj... az se baj ha nem pártfüggetlen, sőt....lehetőségeimhez képest igyekeztem és igyekszem anyagilag és adományokkal is támogatni...
lehetőségeim szerint én is.Örülök, hogy akkor ezt megbeszéltük. Csak azt nem értem, hogy miért zavar téged, ha leírom, hogy engem mi zavar? De mindegy, majd szkippeled.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Acer Nitro V15 16/512GB RTX3050 6GB 2028.06.24. MM jótállás
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független szép állapotú
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest