Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
venember83
üzenetére
A hibrid hajtásnak természetesen igen, de ezek nem hibridek. A Mazdám is sima szívó (már amennyire egy skyactiv az), de fékezni már a fékerővisszanyerővel (is) fékez, és van egy külön generátora, amit folyamatosan tölt a start/stop miatt, amikor leállítja a motort, akkor elvileg nem az akkut használja, hanem ebben a generátorban tárolt energiát, azzal fog újraindítani, meg arról megy minden fogyasztó, amíg áll (klímát, meg a fűtéseket is beleértve). Na, ezt variálja a rendszer a 'rendes', 12V-os akkuval. A Mini meg ugyanez pepitában, csak mindegyikben máshogy hívják ezeket a technológiákat.
kraftxld: Amúgy én szeretem ezt a start/stop rendszert, egyetlen egyszer tréfált meg, még az előző Minivel, pont akkor indítottam volna rá a pirostól, amikor lemerült. Normális esetben mielőtt kiürül a generátor, újraindítja a motort. Na, akkor pont sikerült abban a pillanatban indulnom, amikor épp újraindult volna a motor, így az ő indítását már nem használta, az enyémhez meg már nem volt elég energia, vagy ilyesmi, és ettől kissé lefagyott, kellett neki 10-15 mp, mire újraindult a rendszer, meg le kellett vennem a gyújtást, és visszarakni, utána ok volt, de közben vége lett a zöldnek. Gondolom a mögöttem állók örültek azért...
Na mindegy, 5 év alatt egy ilyen eset belefér...p
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Na mindegy, 5 év alatt egy ilyen eset belefér...