- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
nem én vagyok nagyon erős, ő csoffadék

én azon csodálkozom, hogy az autó kerekei nem voltak párszor kiöködve meg hasonlók, engem kurvára idegesített 2 emelettel odébb, úgy, hogy nem is közvetlen felette laktam... alatta felette újszülött gyerekkel pl. milyen jó lehet amikor épp elalszik a gyerek, lenne 1 óra nyugalmad és nekiállnak zongorázni a fejed felett _szarul_ ... ill. azért amikor épp jöttek paraszték a lépcsőházban és az ajtó csukódás után az épp liftre várók azonnal "művész uraznak" , akkor érezhető, hogy nem én megyek szemben az autópályán

egyébként vágom, hogy van némi kockázata ezeknek, de mindegy szerencsére elhúztam egy sokkal nyugisabb környékre és házba úgyhogy nem fenyeget a veszély, hogy véletlen telenyomom egyik éjjel a zárjukat pillanat ragasztóval vagy ilyesmi

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy ruhás topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-roller topik
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest