Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Mindent meg lehet szokni, attól még nem feltétlenül lesz jó. Miért ne lehetne alapvetés, hogy egy átlag ember össze tudjon kaparni egy lakásra vagy házra (vagy annak bérlésére) valót, melyben a gyerekeinek külön szobája van, és a szülők se a nappaliban alszanak. Ez elég messze van szerintem attól, hogy elszaladt valakivel a ló.
-
ladybug
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Gyerekként sok éven keresztül 62 nm-es saját tulajdonú lakásban laktunk. 3-an osztoztunk a gyerekszobán, a szüleim összecsukható ágyon aludtak.
Gyűlöltem, hogy nincs privát szférám. El kellett mennem otthonról, hogy egy kicsit magam lehessek.
Az ágyon, íróasztalon, szekrényen… mindenen osztozni kellett, a tanulásra fordított időm sem volt véges.
Szóval tudom, milyen ilyen körülmények között élni és nem a kitartott kisujjas német énem szól belőlem.Amúgy pedig itt is majdnem 5 évig laktunk 4-en egy 3 szobás lakásban, ami már majdnem luxusnak kellene számítson, ha a gyerekkoromat nézem.
Viszont nekem nem ez az életcélom…
-
concret_hp
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
ahogy előttem is írták , ha fix HO van, akkor a 60m2 gyerekekkel hamar elfogy, eléggé kell a +1 félszoba legalább. itt is 60m2 van pont, amiből 2x10-11 a 2 szoba, egyik a háló, másik az iroda (ennek elég lenne kb. a fele végszükség esetén), 1 gyerekkel lenne élhető max, ha nem akarok zombi módba kapcsolni. persze mindent meg lehet oldani meg stb. itt is van jó nagy terasz, tavasztól őszig lehet kint nyomni, ha épp nincs eső, szélvihar vagy kánikula, de azért ez részmegoldás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest