- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
A bp-i belvárosi étteremhez képest semmiképp. Max 1,5. Persze valami brutálfelkapott, sokmislencsillagos helyet biztos találsz, ahol ez áll, de az nem az általános árszínvonalat tükrözi, hanem @zt, hogy ilyen hely bp-n gyakorlatilag nincs. Azért London után mégiscsak Frankfurt a legnagyobb város az eu-ban a milliárdosok számát tekintve, valahol őket is ki kell szolgálni. Illetve a csóró, dugóban ferrarival araszoló milliomost is meg kell különböztetni az egyszerű, porsches, talpas felsővezetőktől…
De ilyen helyekre mi úgysem jutunk be soha (bp-n talán), szóval ezen kár is pörögni. Letölthető étlapjuk meg tuti nem lesz.
Ami elérhető, ott a felkapottabb üdülőhelyeken is kijön egy ember 20-30 eur-ból kajaügyileg. Inni meg max egy sört szoktam. Esetleg kettőt. Felesekkel nyilván el lehetne szállni, de emlékszek én még 20k fölötti fejenkénti számlára bp belvárosból a 2010-es évek elejéről, egy felesekkel megtámogatott vacsora után.p
-
ladybug
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
A legbelvárosibb éttermekben is beleférek 20€-ba mindennel és most nem egy jó hamburgeres helyről beszélek.
Természetesen ennél mindig van feljebb. 30-35€-os ételek is vannak, de akkor már egy kimondottan flancos étteremben eszem a sztékemet. Ez pl. az üzleti negyedben egy csilivili étterem. Ilyen helyekre meg nem járok, mert egyik az, hogy drága, a másik pedig, hogy ellenkezik az érveimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ami elérhető, ott a felkapottabb üdülőhelyeken is kijön egy ember 20-30 eur-ból kajaügyileg. Inni meg max egy sört szoktam. Esetleg kettőt. Felesekkel nyilván el lehetne szállni, de emlékszek én még 20k fölötti fejenkénti számlára bp belvárosból a 2010-es évek elejéről, egy felesekkel megtámogatott vacsora után.