Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
én is olvastam, de csak azt tudom erre mondani, hogy így se utazik senki, és ha az egésznek vége is lesz, szerintem azért évekbe telik, mire a szektor kiheveri. Ehhez képest azt mondani, a potenciális utazóknak, hogy oltás kell, hogy utazz, az minimum ön-tökönlövés. Ha azt akarják, hogy senki ne utazzon, akkor hajrá...
Amúgy pláne azért nevetséges ilyet mondani, mert bár vannak hírek, de még igazából senki nem tudja, hogy tényleg hatékony lesz-e igazi körülmények között. IGazából a gyártóknak nagyon kevés idejük volt fejleszteni, tesztelni.
-
janos1988
addikt
Ezt sejteni lehetett. Ha pénzem lenne sem mennék, ha ehhez kötnék. Nem leszek kísérleti nyúl.
Más téma. Ez a Majka ügy kezd átmenni tragikomédiába, legalábbis amit a fb-on csinálnak a kommentelők. Azok az átlag kommentelők, akik előszeretettel osztanak meg olyan k. nagy életbölcsességeket, amiből az jön le, hogy a szegény ember lehet csak boldog és egészséges, a gazdag ember meg boldogtalan és egészségtelen. Aztán meg most saját magukat cáfolják meg és irigykedő, átkozódó kommentek százai születnek, azért mert vannak tehetősebb emberek akik vehetnek maguknak luxust a (magán)kórházban is. Irigy, semmirekellő prolik az ilyenek, de legalább meghazudtolják magukat a tudtuk nélkül...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- World of Tanks - MMO
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)