- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem kell, csak azt a megoldási szálat se engedtem el.
Illetve ott a gmaps verzió általam telóról már ismert megoldás lenne, de lehetne mást is kipróbálni rajta
Garminokat nézegettem, picit drágállom, de az elején vagyok a keresgélésnek.
Egy asus r700-at kellene váltania, amin az igo brandesített lebutított asusgo verziója volt, kicsit frissített(drágán, elavult térképekkel), kicsit felokosított(3d terrain), de sajnos az a frissítésben nem volt erős és 12 év alatt az azóta nem pótolható akksija is lefittyedt. Kicsit meg is hülyült. Évi 1-5 alkalomra lenne használva, de nem nekem hanem fateromnak, én telot hasznalok, de neki gombos telefonja van, nem is akar okosat, inkabb venne egy külön célhardvert. Sok túlokos megoldású sszoftvert láttam már, ahol nem tudsz egy vagy több köztespontot megadni, a here pl ezért lett szememben utálat tárgya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Kés topik
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Gitáros topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Steam topic
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1650 OC 4GB GDDR6
- ELADÓ: SAMSUNG Odyssey G5 34" ULTRAWIDE GAMER MONITOR BRUTÁL ÉLMÉNY!
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest