Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
Inkább nem mondom el mennyiből élünk havonta ,mert nagyon hülyének néznétek. De annyit hozzá hogy 1996-és 2009 között majdnem fillérre ugyan annyiért volt melóhely váltás csak, és utána amikor vállalkozók lettünk és voltunk rosszabb lett a helyzet. Most meg ahogy boci mondja soha nem lehet félretenni. Most pl kifizettem a temetést (a legolcsóbb volt amit hamvasztással lehetett kérni) és hát le is nullázott

-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
'99-ben 22.500 forintot kerestem. Ennyi volt a minimálbér. Szállodában dolgoztam, a borravalónk olyan sok volt, hogy a fizetést szó szerint elfelejtettük felvenni (akkor még zsömlészacskóban adták, vékony kis tömbből kitépett cetlivel).
Otthon laktam, fősulira jártam, az élet császára voltam...
Jó cuccok, műszaki cikkek, viszkikóla, amikor mindenki vörösboroskólát ivott
Aztán a valutázás, a seftelés a külföldről behozott piákkal...
Mégsem maradt belőle semmi. Felnőttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest