Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Mert a következő hónapokban várható vízfogyasztás 0 lesz, így a számla is, abból meg nehezen vonható. Bár egyesek szerint osztani se lehet vele.
Spet: Tudtommal a rhinathiolok átlátszó sárgásbarnák, amit kerestünk az meg átlátszatlan eperturmix-szerű világosrózsaszín. Ráadásul nem tudom '83-'84 környékén mennyire lehetett kapni Rhinathiolt M.országon. Lehet hogy volt, de én a 90-es évek végéig nem találkoztam vele. Mondjuk Tiszakaviccsal se, oszt látjuk mi lett belőle
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg, tildy: találkoztál annakidején '84 körül Rhinathiollal?
-
válasz
fokukac
üzenetére
Ez 1 jó kérdés, bár valószínűsítem azért, hogy ha véletlenül idővel meg más lenne a tulaj, őt nem illeti meg ez az összeg, és ez az oka.
Az összegből ítélve jó pár m3, jó pár hónapi fogyasztás lenne ez...
Mondjuk nem tudom náluk hogy működik (én 1 másik állami vízmű
és nem foglalkozom ilyen dolgokkal, csak adatszolgáltatásokkal meg egyéb), de ilyesmit tudok elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és nem foglalkozom ilyen dolgokkal, csak adatszolgáltatásokkal meg egyéb), de ilyesmit tudok elképzelni.