Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
erről nem vagyok meggyőződve.
Vana sztenderd házőrző kutya, aki az utcán közlekedőket ugatja, és vannak azok, akik csak úgy, folyamatosan, néha meg-megállva. Ez az utóbbi.
Az a legszebb, hogy igazából a szomszéd utcában van, de még úgy is baszott hangos, és ha rákezd, egyszerűen nem hagyja abba, ritmikusan folytatja. És ez megy úgy hetek óta.
Amúgy alapvetően elég sokat éltem már családi házas környéken, tehát nem szokatlan a kugyaugatás, nem úgy általában van bajom vele, de ilyet még tényleg nem láttam.
Én nem tudom, az ilyen emberek minek tartanak kutyát. Meg milyen lehet tőle mondjuk 10 méterre próbálni aludni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen monitort vegyek?
- Mobil flották
- Gmail
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Macska topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest