Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Ismerem ezt az érzést. Amikor 2005-ben, 42 nap után először jöttem hazatelé a sivatagból, és szállt le a repülő Gatwick-re, és beértünk a felhők alá, kanyarodott a gép, és megláttam a ZÖLD füvet (mondom, 6 hét Szahara, homoksivatag után), a fákat, hogy minden irányba ZÖLD a táj, és ott lent legelnek a tehenek...
és közben a Pink Floyd Comfortably Numb című számából szólt a csodás gitárszóló... felejthetetlen élmény volt, könny csortult a szemembe, de tényleg.És ahányszor hallom azóta is azt a számot, ez a katartikus élmény lesz úrrá rajtam, újra és újra.
Pláne Keep Floyding koncerteken. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- gerner1
- Gitáros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vicces képek
- További aktív témák...
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)