Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
mint általában? és amikor Románia, Szerbia és Bosznia sötét bugyraiba kell mennem?
Amúgy le lehet rólam zizzenni. Nem jutottam be az irodába. Kocsival szándékoztam bemenni az Aréna Plázába, leadni a nespresso kapszulát, majd lerakni a kocsit a Népstadion metróállomásnál, és bemetrózni.
Namost, ebből az lett, hogy 5 perc alatt bejutottam az Örsre (nem működtek a lámpák, így kéne mindig
), majd az Örs után 50 méterre állt a dugó a Kerepesin, gondolom a rendőr = tűzoltó akció miatt. Onnan a legközelebbi letérés a RÓna utca volt. A távolságot kb. fél óra alatt abszolváltuk. Közben a metrópótlók ugyanúgy álltak a dugóban. Mindegy, utána hazajöttem, de az se volt egyszerű, mert addigra már mindenki minden irányba keresztbe állt.
Szóval a sors nem akarta, hogy bemenjek ma, na.
Persze, ha ránéztem volna a gmaps-ben forgalmi helyzetre, akkor könnyű lett volna, de eszembe nem jutott, hogy szombaton ebből gond lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Óra topik
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), majd az Örs után 50 méterre állt a dugó a Kerepesin, gondolom a rendőr = tűzoltó akció miatt. Onnan a legközelebbi letérés a RÓna utca volt. A távolságot kb. fél óra alatt abszolváltuk. Közben a metrópótlók ugyanúgy álltak a dugóban. Mindegy, utána hazajöttem, de az se volt egyszerű, mert addigra már mindenki minden irányba keresztbe állt.