Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem tudom, arrafelé mi az alternatívája, én már az összes szedett-vedett kábelt kiszórtam, felénk az amazon basics cuccok az 'olcsón jót, és megbízhatót' projektek első számú jelöltjei. Ha kell, tudok segíteni a beszerzésben (ha jól tudom, csak bizonyos összeg felett szállít az amazon.de ingyen Mo-ra, de rá kel nézni). USB foglalatnak én szinte mindenhol asztali elosztókat használok, amiben van beépített usb-port is, van köztük aldiban vett, ebayről rendelt, no meg ikeás is, egyikkel sem volt sose gond, igaz, meg szoktam nézni vásárlás előtt, hogy portonként milyen áramerősséggel képesek tölteni. De ha már ikea, akkor náluk van vezeték nélküli töltő is. Nem olcsó, de miután a kisebbik lányka a második tabletjának is kezdte kinyírni a töltőcsatlakozóját (csak részben az ő hibája, eleve egy fos konstrukció), kapott egy ilyet a nexus 7-hez. Sőt, most karácsony előtt féláron szórták ki a szortimentből a varv lámpákat, annak a talpában is van ilyen (plusz egy usb port is), nálunk 60 helyett 30 eur volt, és még jól is néz ki. Meg kell nézni, hátha még van, és ott is akciós.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Google Pixel topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- ASUS X540S Intel Celeron N3160 2.24GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- LENOVO IdeaPad G50-30 Intel Celeron N2830 2.16GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest