Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
A hozzászólás az "éhen halunk, ha nincs reklám" bejegyzésnek az egyik hozzászólása majdnem 1 az 1-ben, az volt amit Viszlát ide írt. (cégjegyzéki adat)
Szintén cégjegyzék alapján 5 bejelentett munkavállaló van. Impresszumban kicsivel nem sokkal, de többen.(akkor, hogy is van ez?)
Én, amit tudok a lapcsalád alapján a PH teszteket végez cikkeket/híreket ír (tegyük hozzá egyre rosszabb minőségben, ja és néha nem elfogultan), és fenntart a lapcsaládnak egy szervert/szerverparkot (amit lehet másnak is kiad bérbe, kitudja).
Ezekből kiindulva a te hozzászólásodra kérdeztem, hogy minek raktár, mert amit user látunk, nem szükséges. De lehet még is kell. Passz.
lenox: szerződött félnek, miért is te fizetnéd az iroda bérlését?
-
lenox
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
PH-rol van szo... De amugy az impresszum 11 embert emlit, szoval attol, hogy valaki nem alkalmazott, hanem szerzodessel dolgozik, attol meg kell neki fizetni, meg irodat berelni, meg stb., szoval ha mar turkalunk akkor szerintem nem olyan sok le az, raadasul ha 40% blokkol akkor akar 20-30 misivel is lehetne tobb, az meg azert nem mindegy. De mindesetre szerintem en szep fokozatosan egyre kevesebbet mutatnek az ertekes kontentbol a blokkoloknak, meg raknek be 10 masodperces delayeket nekik ala ddos protection, az szerintem tobbet segitene, mint a sirankozas. De persze en nem ertek hozza, de mas faszaval siman tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest