Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy noha logika szerint tengernel parasabbnak kellene lenni, megis az itteni meleg barmilyen meleg, elviselhetobb, mint otthon. Es itt ha esik is, nem marad paras fulledt, otthon meg tiszta oserdo. Most amugy nincs panaszom, tegnap a vihar utan kiderult, naplementet neztem, reggel meg delelott ragyogo ido de huvos, es most megint delutan viharfelho szelvihar, de estere megint kiderult. Viz halistennek 26 27 maradt.
Ja. Nemtom usztatok-e mar meduzaban. Nem ugy hogy tengeeben meduzak kozt, hanwm konkretan egy meduzafelhoben. Halistennek nem csipnek, de a meleg tiszta vizben jol erzik magukat, kijonnek a partkozelben en meg uszoszemuveg ellenere kozejukusztam es ugy ereztem magam mint aki gigantikus kaviaros talba keveredett. Ott csapdistam hogy oket se zuzzam ossze, de kikeveredjek kozuluk. Erdekes es felelmetes volt, hiaba golflabda meretu atlatszok voltak.
Es igen, dragultak. De szerintem ez csak minket erint erzekenyen akik duborgunk. A szlovakok csehek lengyelek meg nemetek valahogy nem duborognek oszt megis ezrevel jonnek rendületlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Jövedelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kihal az Orion is, mint TV gyártó?
- VR topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, makulátlan állapotban, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Xbox Series X, makulátlan, karcmentes állapotban, újrapasztázva, 6 hó gar, Bp-i üzletből eladó!
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5 , illetve 3,5 HDD BAZÁR
- LG 34UC79G Ultrawide 144Hz monitor
- Asus G14 GA402RK 32 GB, 2 TB + Anime Matrix /HIBÁTLAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs