- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Na, ma elvittem a kocsit szervízbe. Kiderült, hogy 2014 novembere óta ez a téligumi szett volt rajta folyamatosan
AZ előző gazda jól karban tartotta, az biztos.És ha már ott volt, frissítettek rajta szoftvert is... Hát, mit mondjak, most még kevésbé fickósabb, szerintem jobban kell nyomni a gázt, hogy gyorsuljon. PErsze adtak egy papírt, hogy garantálják, hogy a frissítés nem csökkenti a teljesítményt és a nyomatékot és nem rontja a fogyasztást sem

Na, majd meglátjuk. Talán kevésbé lesz büdös...
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nemtom de csak azert mert nem erzem a nyalasok szagat annyira mind a traktoroket meg nem gondolom kevesbe szennyezonek

-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
... a jelenlegi turbódízelek tényleges károsanyagkibocsátása konkrétan emberiség ellenes bűncselekmény.
Szerintem meg a jelenlegi Minik formaterve az, na bumm.... már hányinger kerülgetett a dízelbűztől.
Az azért ugye tiszta, hogy ez rajtad kívül senkit nem hat meg és még véletlenül sem támasztja alá az ezt megelőző, finoman szólva is költői túlzásba fulladó kijelentésedet?
Engem például még sosem kerülgetett a hányinger dízelbűztől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- PayPal
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

AZ előző gazda jól karban tartotta, az biztos.