Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
Persze, megneztem , es mar tudom is, de minimalisan hasznaltam eddig es6-t, raadasula linterek szolnak, ha valamit jobb maskent definialni, ( a fixer meg sokat javit is automatice).
eqMonotya, Lortech, lehet ezek igy banalis dolgoknak hangzanak, meg utalok panaszkodni, de... folyamatosan ugy erzem extra nyomas van rajtam, nem erzem jol magam a munkahelyemen, az interjuim sem jonnek ossze( persze hogy nem, nem teszem bele a szivem lelkem, mert most epp nem masik munkat , hanem egy kis escape-t, egy masik gyerkocot akarok. Ugye ha oktoberben nem tortenik az ami, akkor ebben a honapban szultem volna, ha marciusban nem,a kkor meg augusztusban.
Elfaradtam, egeszsegileg is problemank vannak ( cukorbetegseg, hypothyroid, ezeket szedem most rendbe), apumnak is rendetlenkedik a szive, na es persze kisgyerek mellett orokke figyelni kell. ( nem is ertem neha, miert akarok masikat, jah, lehet lekotnek egymast) .
Anyagilag sem allunk hu de csodasan, szoval azt sem tehetem meg, hogy egy ho fizu nelkuli.
Multkor itt a forumon is elkuldott valaki melegebb eghajlatra, hogy jobb lenne, ha elhuznek innen, senki nem kivancsi ram, szoval emocionalisan elegge lenn vagyok. Munkahelyemen meg kezdem hamarosan az 5. projektet, ami fogalmam sinc smi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest