- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi, én 10 éve használom a booking-ot, és már bőven 20 fölött volt a foglalásaim száma, mire 2-3 éve genius lettem, ebből gondolom én is, hogy évi 5 db kell.
Amúgy pedig ez egy olyan kedvezmény, amiről az adott hotel dönti el, hogy adja-e, nem jár automatikusan, jellemzően csak néhány nagyobb hotel / népszerűbb szállás adja.
Az egyéb, anyagiakban nem feltétlenül kifejezhető dolgok, gesztusok lényegesebbek tudnak lenni, mint az a 10%, nekem pl. szoktak welcome drink-et adni, vagy késői kijelentkezést engednek (nem vagyok egy korán kelő), de olyan is volt már, hogy jobb szobát, sőt lakosztályt kaptam, mint amit foglaltam, ugyanannyi pénzért - mondjuk nem tudom, hogy ennek a booking-hoz van-e köze, vagy inkább a hotelhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest