Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Spet #56571 üzenetére

De, konkrétan már marja az ember torkát, orrát, meg könnyezik és köhög tőle. Pont olyan érzés, mint mikor a tábortűz füstjét felém fújja a szél. Vagy mikor a vizes cserfát rárakom a kályhára, és kinyitom az ajtó megnézni ég-e már. De csak füstöl a képembe.
    Értem én, hogy fűteni kell, de néha mikor azt mondják nekem: "inkább fagyjak meg?" kedvem lenne azt válaszolni, hogy nem, inkább fulladj meg, de azért valóban el kellene gondolkodni ezen.
    Évek óta mondom ezt, hogy undorító a levegő ilyenkor, de csak most lett felkapottabb a médiában is.

Csak amíg a klímás fórumokban mindenfelé azt olvasom a betévedők egy részétől, hogy "az elektromos fűtés hülyeség", meg "az nem igaz hogy villannyal jobban/olcsóbban lehet fűteni mint fával", akkor mindig feladom a küzdelmet. És a mai napig tartja magát az az átalános közvélekedés, hogy a szmogot a gonosz ipar meg a még gonoszabb közlekedés okozza, még úgy is, hogy már mindenhonnan ez folyik, hogy egy családi ház több füstöt és szmogot képes gyártani, mint 1 gyárkémény vagy 3 kamion vagy 10 személyautó összesen. "De hát fűteni muszáj.."

Új hozzászólás Aktív témák