Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én most néztem bent ezeket az ajtókat, egy 70-80 környéki árban mondták a dolgozók, hogy panelba szerintük jó.
Egyébként 50 környékére lehet leküzdeni az árat, ezért két záras ajtó érkezik, normális kinézettel, de nekem a lemezek vastagsága nem tetszett, de viszonylag jol erveltek ,hogy nem gond, purhabbal ugyis ki lesz nyomva az egesz korbe, szoval a betondubelek meg tartanak.Az sokkal nagyobb biztonsagi problema, ha az egyik csaladtag peldaul nem igazan tud vigyazni a dolgaira és mondjuk elhagyja a kulcsot... Akkor sokat nem er, hogy milyen biztonsagos az ajto.
(#55438) tbs
Ha elhagyom kulcsot, akkor illene zarat cserelnem, akkor most miert is jo nekem az, ha megvan, milyen kulcs kell?
A 3d nyomtatott dizajnos kulcsok mondjuk nem rosszak, de talan a filleres szines muanyaggal vagy egy szalaggal vagy siman a kulcstartomon valo sorrenddel ezt megoldom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest