- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én most néztem bent ezeket az ajtókat, egy 70-80 környéki árban mondták a dolgozók, hogy panelba szerintük jó.
Egyébként 50 környékére lehet leküzdeni az árat, ezért két záras ajtó érkezik, normális kinézettel, de nekem a lemezek vastagsága nem tetszett, de viszonylag jol erveltek ,hogy nem gond, purhabbal ugyis ki lesz nyomva az egesz korbe, szoval a betondubelek meg tartanak.Az sokkal nagyobb biztonsagi problema, ha az egyik csaladtag peldaul nem igazan tud vigyazni a dolgaira és mondjuk elhagyja a kulcsot... Akkor sokat nem er, hogy milyen biztonsagos az ajto.
(#55438) tbs
Ha elhagyom kulcsot, akkor illene zarat cserelnem, akkor most miert is jo nekem az, ha megvan, milyen kulcs kell?
A 3d nyomtatott dizajnos kulcsok mondjuk nem rosszak, de talan a filleres szines muanyaggal vagy egy szalaggal vagy siman a kulcstartomon valo sorrenddel ezt megoldom.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest