- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Ez annyira nem zavar, inkább kellemesen meglepődtem, hogy eddig akármelyik számunk ügyében kellett sim-kártyát cserélni, mindenhol azonnal adtak, és díjmentesen. Meglepően felhasználóbarát hozzáállás a szolgáltatóktól, nem vagyok ehhez hozzászokva. Egy kivétel akadt, most nyáron cseréltem le a magyar sim-emet az ottani rózsaszíneknél, és sajnos nem volt nekik nano, csak mikro. Elvileg nem gond, jelenleg egy ócska, ebayen valami 30 EUR-ért lőtt 3GS-ben van a magyar sim, de mivel a gombjai már haldokolnak, meg esztétikailag sincs a topon, gondoltam, ha esetleg valamelyik most használt telefonunk csereérett lesz, akkor átköltöznék. Na mindegy, ha kihúzzuk addig, hogy már i5-alapú lesz a váltás (az még úgyis pár év), akkor megint lesz egy köröm.
Egyébként az egész sim-kártya ügy ott kezdődött, ha jól rémlik, hogy még anno a normál méretű sim-eket is lecserélgették nagyobb tárolókapacitásúra, mert eredetileg valami 200 körüli kontaktot tudott tárolni, és azokhoz is talán csak 10-12 karakteres nevet lehetett hozzárendelni, vagy valami ilyesmi...
Szerk.: Amúgy meg örüljünk neki, hogy egyre kisebbek a kártyák, több hely marad a készülékekben másra. Pl. micro-SD aljzatnak (SD-kártyából megint 3 különböző méret van, ugye)... Oh, wait, azt előszeretettel spórolják ki, mert biztos technikailag borzasztó nehezen megvalósítható, meg sok helyet is foglal.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - Apple iPhone 14 Pro - 128gb
- Kiváló Thrustmaster T248 kormány + Posta! PS5 PS4 PC
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Logitech G29 (PS) // Számla // Garancia //
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest