Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac

nagyúr

válasz NoLF #52082 üzenetére

Nem átok ez, csak használom, és tudom, hogy máshol ilyen alap-dolgok nem jelenthetnek kihívást. :P
    2-3 program fut a háttérben, és folyamatosan reload-ol. De majd egyszer, ha lesz kedvem, újrarakom a rendszert.

• BlacKSouL

addikt

válasz NoLF #52082 üzenetére

Nemnem, az epöl cuccok megérzik a használójuk érzéseit, gondolatait, előítéleteit. Ha feltétlen híve, meggyőződéses kedvelője, vagy elvakult, netán fanatikus rajongója vagy, akkor kezes bárányként simulnak hozzád. Ha azonban csak úgy próbaképpen akarod őket használni, amolyan "na lássuk akkor na, hogy mit esznek ezen ennyit" gondolattal, esetleg titkolt, vagy tudatalatti utálattal, gyűlölettel, irigységgel állsz hozzájuk, akkor megmakacsolják magukat, visszaütnek, megkarmolnak, beléd harapnak, elgáncsolnak.
    Mondjuk kollégáim az első táborba kerültek, bár ők semlegesként indultak, én viszont eleve a másodikba kerülnék, ezért mikor odaadják nekem a kezembe az övéket, mindig csak két ujjal fogom meg, nehogy hirtelen megérezzék és felrobbanjanak, vagy kisüssék magukat, vagy ilyesmi.
    De egy harmadik kollégám megvette a hatespluszt, mert neki egy gyors, mindenre jó gép kellett, és a Samsung mindenkori csúcsmodelljeivel állandóan szenvedett, hogy belassultak, megbolondultak. Namost ő azt mondja, hogy tényleg gyors, meg nem akad, meg nem lassul, de néha a közelébe jut hogy földhöz...sza, mert egy tucat dolgot amit droidon két érintéssel gondolkodás nélkül megoldott, azt itt nem lehet, vagy csak kifacsart nyakatekert módon, vagy 1-1 kivételesen lassú folyamattal, vagy plusz eszközzel, vagy sehogy.

Új hozzászólás Aktív témák