Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Inkább i5. Nálam Mo-n van egy ilyen 6910p. Nem mondom, hogy használhatatlan, de sajnos bosszantóan lassú tud lenni. Operát használok rajta Win7 alatt, ha már megy egy-két torrent is, akkor gyakorlatilag idegölő tud lenni egy-egy oldalbetöltés. A mai világ csodaszép erőforrásgazdálkodása sajnos eléképesztő módon gyilkolja a nem új generációs hardvereket. Épp a napokban csodálkoztam rá, hogy az Atomos (3740) Dell Venue tabletem, ami egy éve még teljesen használható volt, Win 10-zel, Edge-dzsel, 2GB RAM-mal gyakorlatilag már nem alkalmas böngészésre. És nem csak úgy nem, hogy lassú kicsit, hanem konkrétan perceket kell időnként várni egy 444 címlapra, ráadásul a lagoló megjelenítés mellett érintőképernyőn gyakori a mellékattintás, ami megint durván perces várakozáshoz tud vezetni. Jó, ez is gyakorlatilag két éve megvan már, és akkor sem volt erős cucc, amikor vettem, de akkor is hihetetlen, hogy ennyivel erőforrásigényesebb lett a sima böngészés. Core 2 Duo procikkal ugyanezt látom sajnos...

Mindeközben az iPhone-om mára már ugyancsak nem túl acélos hardverével tökéletesen mennek a nem mobilos oldalak is. Ja, hogy ott nincs flash, meg egyéb kutyám kínja, mert azokat nem tudja megjeleníteni...
Szerk.: A hatlapos finom süti, szeretem!
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Meze poet high end planár fejhallgató
- Videókártya felvásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest