Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Hát amivel Te foglalkozol, ott igen, de a harmadik melóhelyen dolgozva 6 év alatt egy problémát láttam, amihez jól jött egy kis szabtech.
Viszont szerintem annyira borzalmasan oktatják, hogy ha jelest kapsz belőle, akkor se lesz lövésed sem, hogy mire való.
Prog eleje nálunk már C és C++ volt, az szerintem nem volt vészes, analízis sem. Diszkrét matek azoknak volt szívás, akik nem kaptak rendes matek oktatást középiskolában. Adatbázisokból volt vérengzés, de az kellett is, így is túl sok adatbázist látok mínusz harmadik normalformaban. -
concret_hp
addikt
szabtechet konkrétan 5* vettem fel (most az más kérdés, hogy az első 3 alkalommal kb. abban bíztam, hogy hátha a megoldást osztják ki a feladatlap helyett
), azon kívül 2 tárgyból voltam kereszten, a bsz szigóm 2 nap tanulással majdnem 5ös lett, akkor én most csíra vagyok? 
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), azon kívül 2 tárgyból voltam kereszten, a bsz szigóm 2 nap tanulással majdnem 5ös lett, akkor én most csíra vagyok?