Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
2009. január 20-án jöttünk haza kollégámmal Olaszországból egy Passattal. Délben indultunk a Comói tó partjáról, így már sötétedett, mikor beértünk az egyik utolsó alagútba, aminek a túlsó oldalán még semmi nem volt, az innenső oldalán meg szakadó havaseső. Onnantól kb. 70-el tudtam menni úgy, hogy a 3 sávos autópályán körülbelül meg tudtam mondani, hogy melyik sávjában lehetünk, bár a felfestés már bőven nem látszott. Mivel a jobb oldal se volt telerakva fényvisszaverőkkel (pedig Ausztria!) inkább húzódtam középre, mint az árokba. Sógoraink kb. 130-140-es tempóval mindkét oldalon, vadul villogva és dudálva jelezték, hogy ők márpedig látnak. Namost nemtom vezetett-e már valaki szakadó hóban éjjel... hogy olyankor mennyire látni jól/bármit is bármilyen fényszóróval...(Aki még nem: [link]) És ha mi ketten nem láttunk, akkor ők sem. De ők rohantak.
Na ez a köd is ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Milyen routert?
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- iPhone topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest