Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem egy ilyen van, ügyesen állítható, szeressem. Kicsit más árkategória mondjuk.
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Főnökömnek vettünk valami hasonló A4Techet, amikor meguntuk, hogy állandóan káromkodik a kincstári, kétgombos, kb nyolcéves IBM egere miatt. Igen, ennyire jó fejek vagyunk, no meg céges irodai keretből rendeltem meg.
Kicsit nézett csak ki komolyabban, annyi, hogy volt rajta néhány helyen valami rücskösített csúszásgátlós műanyag. Mivel megszűnt a káromkodássorozat (legalábbis az egér miatt, amúgy elég szabadszájú alkat volt), meg innét kezdve rendszeresen csomagolta magával a laptoptáskába az egeret is (korábban inkább tapipadozott a maga darabos módján), ha ment valahova, ez szerintem nem kis fegyvertény a rágcsáló részéről.Én is használtam jónéhyán alkalommal, teljesen jól használható, kényelmes és ergonomikus cucc volt, az árához képest főleg, még annak tekintetében is, hogy nekem _az_egér_ az a Logi G400 volt már akkor is, és az a mai napig is.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alkoholista nevelde
- Motoros topic
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest