- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Unlock phone by doctorSIM
- Logo - doctorSIM
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Akkor leszel szíves venni egy csík Pilótát, meg egy csík Oreot, és szépen összehasonlítani.
lenox: találkozom kakaóval gyerekkorom óta elég sokszor. Erre bármit előbb mondtam volna, minthogy kifejezetten kakaó íz. Inkább mikor a házi kalács alja leég, arra emlékeztetett. Illetve láttam már kakaós kalácsot, kekszet, süteményt, képben vagyok, hogy mennyi kakaómennyiség milyen mértékben színez. A csomagoláson lévő 4,7% tapasztalataim szerint nem elég ehhez a fekete színhez. De a vaníliaíz nélküli vaníliakrém összetételében is egyetlen ráutaló szó szerepel: aroma. És mielőtt megvádolnál azzal, hogy azt se tudom állat-e vagy se a vanília: ettem már friss vaníliabelet hozzáillő desszertben.

Ízlések és pofonok, nekem nem tetszett. Adtam neki egy esélyt, de sem az árát, sem a felhajtást nem indokolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest