- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Eletem elso olajcserejet a motoromon csinaltam, aztan hazajottem vele Europan keresztul Magyarorszagra. Masnap meg mentem egy kort, a nem jol applikalt roppantogyuru miatt kilazult az olajleereszto csavar, es az olajam rafolyt a hatso kerekre. Pont egyenesben voltam, nem estem el, nem haltam meg -- az elozo ket nap 2200 km-t motoroztam, 200 folott az Autobahnon, kanyarogva az Alpokban Ausztrian keresztul.
Szoval a figyelmetlensegem miatt siman meghalhattam volna, ha egy kanyar elott folyik ra az olaj a hatsomra. Tokre latom, hogy szamitogepeknel is a sok 'hozzaerto' miket osszebarmol, szoval en inkabb hagyom a szakemberekre

-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ha nem lenne garanciális az autó, akkor sem csinálnám meg egyedül - ahogy az Astra is mindig szakszervízbe ment. Abszolút nem értek az autókhoz, évente az az egy átvizsgálás kell a lelki békémnek, hogy lássa szakember, és szóljon, ha valami gond van, vagy valamire figyelni kell. Garanciával meg évente 50 EUR-ért végképp nem fogok játszani.
Ezen az alapon a kereket is lecserélhetném otthon évszakváltáskor - mondjuk ez már előfordult, de csak mert hirtelen esett le a hó, és akkor is elvittem utána a télieket centiroztatni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest