Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Ennél a tövig leégetésnél sikerült teljesen meggyőznöm magam, hogy ha szükségem lenne, de nincs, akkor is

Én már a mandulaműtétemre sem mentem el, vagyis a mandulatályogom alkalmával írták rá a leszerelő elbocsátó vagy milyen irományra, hogy tonsillectomia javasolt. De mivel törvény nem kötelez rá, inkább elkerültem. Hozzáteszem, azóta igazából talán ha 2x volt igazán mandulagyulladásom, míg korábban, meg gyerekkoromban rengetegszer. De csak a tunéziai nyaralás végén összeszedett lett tályogos, miután 2 hetes "mandulagyulladás" kezelés sem segített. Viszont akkor ott 4 nap alatt láttam mandulaeltávolításos egyéneket...akkor el is döntöttem, hogy nemnem.
Életem egyetlen műtétje anno 2007-ben a bal gyűrűsujjamban lévő porcdaganatot érintette, csontlemez beültetéssel, miegymással, de az is ébrenlétes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest