Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Ennél a tövig leégetésnél sikerült teljesen meggyőznöm magam, hogy ha szükségem lenne, de nincs, akkor is

Én már a mandulaműtétemre sem mentem el, vagyis a mandulatályogom alkalmával írták rá a leszerelő elbocsátó vagy milyen irományra, hogy tonsillectomia javasolt. De mivel törvény nem kötelez rá, inkább elkerültem. Hozzáteszem, azóta igazából talán ha 2x volt igazán mandulagyulladásom, míg korábban, meg gyerekkoromban rengetegszer. De csak a tunéziai nyaralás végén összeszedett lett tályogos, miután 2 hetes "mandulagyulladás" kezelés sem segített. Viszont akkor ott 4 nap alatt láttam mandulaeltávolításos egyéneket...akkor el is döntöttem, hogy nemnem.
Életem egyetlen műtétje anno 2007-ben a bal gyűrűsujjamban lévő porcdaganatot érintette, csontlemez beültetéssel, miegymással, de az is ébrenlétes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest