- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Pajac: Hawking
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Jó hát lehet, hogy szörnyen hangzik, de annyira nem gáz. Speciel egy mandulaműtéthez képest smafu. Mondjuk nem mertem érzéstelenítéssel bevállalni, így lett legalább altatásos élményem. De ugye itt nincs vágás, csak rádiófrekvencia, ami elgőzölögteti a szövetet. Szóval nem fáj közben, utána viszont két hétig olyan, mintha durva torokgyula lenne. De flector porral kordában tartható.
Mókás, hogy nincs olyan kis fityegő nyelvcsap a "számban".Az jó volt, hogy mindenki paráztatott az altatással is, hogy hányni fogok utána, meg kába leszek. Meg hogy csak kisérő vihet haza. Én meg felébredtem, megittam 1 l teát, ettem kexet (na mondjuk a nyelés nem volt egy népünnepély), vettem be fájdalomcsillapítót aztán vágtam magam a kocsiba és hazavezettem (Bp - Győr).
Persze én nem kaptam sok szert, fél órát aludtam. Gondolom egy háromórás műtét után nem játszik Fittipaldit az ember
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- További aktív témák...
- iPad 11th 2025 128 GB
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest