Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
üzenetére
Hát én nem tekergetem fel-alá, a cégest kipróbáltam, kisebb volt a hasznossága nekem, mint azt 5-6 éve gondoltam, akkor még mindenképp olyat szerettem volna, de mivel sosem volt rá igényem, így nem ilyet vettem.
De meglepő mennyire nincsenek még felkészülve mondjuk pl a weboldalak erre(vagy a tetszőleges) szélességre. Viszont két külön ablak is megnyitható egymás mellett, és simán jó 
Viszont: Ki tudja hogy lehetne rávenni a monitort, mikor monitorként funkcionál (HDMI kábellel), hogy amikor a pc-t kikapcsolom alóla, akkor ne mutassa még 15 vagy 30 vagy 45 vagy 60 percig azt, hogy "a HDMI jelforrás megszűnt, kérem ellenőrizze a jelforrást, a kábelt stb. blablabla..." Hanem 5 másodperc után kapcsoljon ki a pics.ba. Van egy nem módosítható beállítás, valami Maximális energiacsökkentés, ami BE állásban van, és a leírás szerint arra szolgál, hogy PC jelforrás hiányában kikapcsolja a monitort. De nem kapcsolja ki. Elképzelhető, hogy ez csak D-SUB kábeles PC módban működik, HDMI-be dugott PC-vel meg nem? Magyarul ilyenkor ki kell külön kapcsolni a monitort is a távval, ami nem egy megvalósíthatatlan feladat, csak évezredek óta kikapcsolnak maguktól a monitorok jelhiánynál. TV módban értem, hogy én kapcsolom ki, nade PC-ben...
Manuálban nem találtam ide vonatkozó passzust, vagy átsiklottam felette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- E-roller topik
- PayPal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De meglepő mennyire nincsenek még felkészülve mondjuk pl a weboldalak erre(vagy a tetszőleges) szélességre. Viszont két külön ablak is megnyitható egymás mellett, és simán jó