Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
A csudába, kimentem a konyhába érte, de mire behoztam már Cuba Libre lett belőle
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vladi: Tudnál írni konkrét példákat általad értelmesnek tartott beszélgetést generáló témákra? Nem azért mert én nem tudnék, hanem hogy lássam hogy Te konkrétan miről szeretnél, ha mondjuk varázsütésre(nyilván nem lehet) mindenki hasonlóan szerinted értelmesnek mondhatóan szólna hozzá. A 20 előtti OT-kben még nem voltam itt, viszont azok az emberek már 95%-ban nem látogatják aktívan az OT-t, másrészt nincs kedvem visszakeresni, meg hát új témák kellenének, nem a régiek ismétlése(esetleg aktualitását vesztették) Tényleg csak példák kellenének. Én magam tartom annyira értelmesnek, hogy el tudjak beszélgetni kellően komoly, de nem szakmai témákról is, de nem biztos hogy a napi robot, meg a melóban való komlyságnak való megfelelés után itt is erre vágyom. Lehet hogy itt éppen szarásról, pinákról, meg piálásról szeretnék nagyon komolytalanul beszélgetni inkább, mert azt napközben nem tehetem meg. Lásd még: "Fáradt Gőz"

Na nem ragozom tovább, úgyis érted a kérdést már az első sortól is.Hosszabbítás
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)