Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
ennyi esetén pár k a különbség, felesleges túlságosan törni a fejedet.
megj.: én személyi kölcsönt a beneficialtól "szeretek" felvenni, mert ők 2 nap alatt a felvenni kívánt összeget utalják. ellentétben a többi bankkal, akik szeretik levenni előbb az összes díjat előre. oké, hogy nekik kisebb a kamat, de kevesebb is a megkapott összeg, ráadásul nem 2 munkanap alatt...
a benértől felvettem 400k-t: megkaptam 2 nap múlva 400k-t. 3 hónap múlva visszafizettem 420k-t, mert olyan helyzetben voltam. oké, kb. 30-40k-t buktam, de mikor kellett, volt zsé.
az ersztétől felvettem 400k-t, 1 hét múlva kaptam 350k-t... ami pont kevés volt, és 2 évig fizettem nem sokkal kevesebbet, mint a benénél.
#..603: igen, a forint az fix, a másik 2 árfolyamfüggő.
300k 6% kamatkülönbség... az 2 év alatt 18k. kevesebb, mint havi 1k. ennél a többi költség majdnem több. nem tudom, milyen viszonyban vagy a banki tanácsadóval, de imho azt válaszd, amit ő ajánl. nincs oka rosszat ajánlani, hidd el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
- Apple AirPods Pro 1 (INGYEN FOXPOST)
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest