Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Nincs több kérdésem
ngabor2: "Hanyas vagy, Te disznó? "
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Ugyan - én csak érdeklődtem, hogy vajon mi bújik meg az érdeklődésed mögött
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
tildy
nagyúr
Nemhogy egyféle magyarázat, hanem a magyarázat. Itt le van írva pontosan.
Modi részről is.Screaam: nem tudom, nem emlékszem rá, én kb 6 éve nem ircezek.
Igazándiból legalább 5 éve folyamatosan TÉMA a Prohardveren, hogy lehessen chatkliens. Webes chatkliens. Azóta sincs semmi hír róla.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Kidus
őstag
Ez valahogy ugy volt, hogy itt tul sok lett az ertelmetlen chat es golyodobalas ( ), amit tobben megjegyeztunk, eleg sokszor, es nem nagyon valtozott semmi.
Aztan lett a masik topic, ahol mindenki annyit koszonget amennyit akar, nyomhatja az egyszavas postokat meg hasonlok.
Ebbol aztan az lett, hogy ez a topic meghalt, ott meg a koszongetes helyett kialakult egy viszonylag normalis off topic legkor, idovel.
Csak mar annyira kicserelodott a tarsasag, hogy a regieket nem nagyon mozgatja meg, mi megy ott.
Legalabbis az en interpretalasomban.Assuming Control
-
tildy
nagyúr
Tényleg nem, hiszen azon a térfélen álltam, amelyik visszsírta a régi , egész estés beszélgetős off topikot.
Racenak annyiból nincs igaza , hogy a off topik őslakói többnyire mi voltunk. Kidus, I_am, vladimirR sé a többiek,a régi bagázsból.
Ide csapódtak idővel újak. Tehát jöttek az newcomerek, akik először felvették a társalgási stílust, majd a topikot elvitték más irányba, egy jóval kötetlenebbe, és aztán a végén azok lettek rossznak kinevezne, akika régiek közül ezt sérelmezték.Ha race példájával élnék, itt voltak a tősgyökeresek, akik belső korlátoktól vezérelve , kicsit szabadabban, de szabáylosan játszottak.
Jöttek az újak, akik elkezdték odaönteni az egész közepére a saját golyóikat, így a játékot ellehetetlenítve. Így a szabáylosan játszók kiszorultak.Mikor a régiek egy része megjegyezte, hogy talán nem kéne ezt cssnálni , és a szabályos játékot szívesen látjuk, akkor lett a szakadás.
Racecal amúgy itt sem értettem egyet. Ő is a saját szemszögéből nézte, neki az volt a természetes , hogy az off már ilyen chatjellegű valami volt. viszont többünknek, akik már törzstagok vagyunk itt (Kidus is, és jómagam is 2002! - ben regisztráltunk ph-ra, 44 off topikot átéltünk ellentétben pl. az újakkal ) én úgy gondolom, igenis nehezményezhető volt részünkről ez a változás.Lehet az öregség miatt, lehet másmiatt is, a régi bagázs sokkal jobban kötődik ahhoz az elvhez , hogy bár kella ph-ra amoylan fáradtgőz rész is, de egy bizonyos színvonal alá csak nem kéne menni.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Tim82
félisten
A történeti hűség kedvéért: Divot, Erdeya, Grafiqs, Den és Volkovy már akkor nem voltak ott elég régóta, amikor én 2007 szeptemberével elkezdtem az OFF-ba járni. Ladybug és PeterkeT fel-feltűnnek, Tiv és Kidus pedig elég rendszeresen jelen van. Tehát azoknak az eltűnése, akiket említesz, nem az akkori rendszeres OFF-olók hibája.
VladimirR pedig külön eset.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tildy
nagyúr
Félreértesz, nem arról beszéltem , akkor és ott kik voltak avgy nem voltak jelen, hanem csupán felsoroltam párat a nagy "öregek" közül
-
-
Integra
titán
belementem, körülnéztem, a temp itt a legkisebb gond
van viszont egy 3.8gb-os .pst outlook file az email címemmel.. sosem használtam outlookot a gépemen, akkor ez hogy lehet itt??? és miért? nem vagyok egy appdata guru, de ez nekem kínai...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lenox
veterán
Alapvetoen igen, ugy ertem seek eleg gyors, a tobbi meg system disknel nem szamit olyan sokat. De amugy az ujak mar sokkal jobbak, meg elvileg hajlamosak megkotlani, bar nekem meg egy se kotlott meg.
Viszont samsunggal szopok, a dolgozos gepemben van belole 6 tb evo raid0-ban, most rakjam fel az uj firmware-t es nezzem, amig egy hetig dolgozik rajta, es utana mondja azt, hogy beszart, vagy nezzem, hogy az eddigi 250 fps helyett 25-tel tud olvasni? -
-
Nem hiszem, hogy fair dolog és ne súrolná legalábbis az Alapelvek III.10.2. pontját az, hogy bedobsz egy olyan bizonyíthatatlan vádat, amivel kapcsolatban tudod, hogy neduddki valószínűleg nem fog megjelenni, hogy megvédje magát.
Íme, neduddki a maga módján személyeskedik.A hsz-eit inkább csak a barátai szokták silabizálgatni, ezért bújhattak meg ilyenek észrevétlenül.
Ez a hsz volt egyébként az számomra, mi biztosan eldöntötte, hogy a fórum nyelve a magyar szabályt (is) mindenki számára be kell tartani. -
EQMontoya
veterán
Isten óvjon a postától, amelyik bedobja az értesítőt akkor is, ha otthon vagy... Aztán menjek el a postára, keressek parkolóhelyet és álljam ki a sort, hogy átvehessem azt a csomagot, aminek a küldésénél kifizették, hogy házhoz hozzák. Hát a f@szt.
Én is mindent céghez rendelek, a recepcióra. Tényleg kb. mindent, jött már rack szerver, sperrdifi, Lexusba hűtő...
Same rules apply!
-
parandroid
félisten
Itt is gyakran van, hogy a szomszédnak adják át - elég nagy ház, 80 lakás, ha a házból valaki kap csomagot, valaki más meg nincs otthon, akkor át szokták vetetni azzal, aki úgyis kapna, de volt már, hogy a szembeszomszéd csomagjával nálam csöngetett a futár, hogy nem válaszol a kapucsengőre, átvenném-e a csomagját. Viszont a scannerjébe mindig bepötyögi, hogy kinek adta át, aláíratja digitálisan, és automatikusan nyomtatja a matricát a kis levelezőlapjára, amit bedob a címzett postaládájába. Persze ezzel együtt is előfordult már, hogy csak annyi volt az értesítésen, hogy másnap 10 órától bármikor átvehetem a csomagot a postán, ha már nem voltam itthon (megesik). És ez nem csak DHL, az összes többi (UPS, Hermes, DPD, hogy csak a gyakoribbakat említsem) ezt csinálja. Egy rossz szavam nem lehet rájuk, pedig rengeteg mindent rendelünk futárral.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nonsen5e
addikt
Passzolok, nekem még sosem volt Nokián kívül más telefonom.
Mondjuk érdekes, mert olyan személyeknél is látom, akik bekapcsolni alig tudják a gépet és a monitorra mondják, hogy internet, mondjuk simán lehet, hogy valami ismerős beállítgatott nekik ezt meg azt.D4: hunPH, nonsense#2596
-
BlacKSouL
addikt
Neem akarom én odavissza, csak most az új telefon kapcsán töprengtem el, hogy eddig ilyen dilemma nem volt. Most viszont ha valami mégis gebasz a N5-el, akkor az Ace-be vissza kéne tennem, mert az lassúcska-öregecske ugyan, de 3 éve működik. Működjön az új is, csak én túlbiztosítok minden ilyen tekkknikai dolgot előre.
Mindazonáltal ha valaki megszokik és megszeret/belakik egy telefont, akkor kissé nehezen megy a váltás, hiába jobb az új.
És a családban mindenki kék, kártyás, csak én vagyok pink előfizető, tehát mivel eladni/eldobni nem akarom, valaki örökli, ha át tudom alakíttatni függetlenné.Aláírás (nem kötelező megadni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok