Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Jé, egy életre kelt könyv.

Szép napot mindenkinek. Nemsokára megyünk az ovisokkal kirándulni.
-
ladybug
őstag
Szia mindenki,
látom serénykedős hétfő van. Csodálatosan süt a nap.
Ha tehetitek, menjetek el sétálni délután.
Jó étvágyat az ebédhez. Nálunk rakott káposzta lesz.
-
ladybug
őstag
Ezzel kívánok mindenkinek jó éjszakát és szép álmokat.

Kolombusz: Kösz a képeket.

-
ladybug
őstag
Nyugalom, béke, szeretet mindenkinek.

Szép, jó reggelt.
"Élj a mának, ne a mamának,
ments a vízből katicákat!"
-
ladybug
őstag
Szia mindenki,
történt vmi érdekes? Alig volt ma időm leülni, de legalább haladtam egy csomó dologgal.
Vacsira pedig 3 féle ételt készítettem. És befalta a kis családom.
-
ladybug
őstag
válasz
poffsoft
üzenetére
Csuda jól néz ki. Érdekes az asztalterítőd, nekünk az ágyneműnk volt ilyen mintás.

Többiek: A családi találkás topikban is írtam, de akkor leírom még egyszer: Nem kell ahhoz családosnek lenni, hogy találkozzunk, csupán egy plusz lehetőség a gyerek, mert akkor a mieinknek is vannak játszótársai.
Sör lesz. Grillezni általában csirkét szoktam mustárosan és fokhagymásan. Mellé nagy adag saláta szokott lenni. De héjában sült krumpli és sült hagyma is akad olykor.
Vélemény? Időpont?
Verus: Ha gondolod a bárányt bekészítem neked, és forrón tálalva teszem eléd.

-
ladybug
őstag
Drusza vagy. Az első várandósságom óta 90/60 vagy 80/50-es a vérnyomásom. Vérvételkor párszor elájultam már, és az egész terhességem alatt figyelni kellett a vércukorszintemre, mert gyakran elájultam napközben is. A 2. terhességemnél már nem volt gond. Tudtam, mit kell tenni.
-
ladybug
őstag
Sziasztok, szép napot mindenkinek. Itt hideg lett, mint a fene, de talán jobb idő lesz, mert most sütött ki a nap.
Fő az ebéd, nem kell takarítanom, gépelni viszont nekiállok.És a pöttyös az igazi.

-
ladybug
őstag
Szereti vmelyikőtök a krumplis tésztát friss fejessalátával?
-
ladybug
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Az én lányom? Sose.

Mod: Bár akkor biztos fogom majd a fejem.

-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
A gyerek kíváncsi természet. Minap kinyitotta az Usborne enciklopédiát, és ábrákkal tarkítva a férfi és nő nemi különbségeit taglalták, illetve a nemi aktusról is volt egy kép. Megkérdezte, mi az? De mire kimondtam volna a választ, megjegyezte, hogy ez mennyire undorító. ... Nos, inkább nem magyarázkodtam.
rarri: Megmondom őszintén, kíváncsian várom, hogy tudunk alapvetően kultúrált formában erről nyilatkozni.
-
ladybug
őstag
Azt pillanatok alatt a mieink is megeszik.
A kéréseddel pedig szerintem a moderátort keresekbe kellene menned.
-
ladybug
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Miért nem mehetek a gép közelébe? Attól félsz, vmi olyasmit írnék, hogy szégyenkeznem kellene, vagy a kedves moderátor úrnak? Ilyet feltételezni rólam...

Blacksoul: Micsoda ötlet már ilyen topikot nyitni. Kíváncsi vagyok, mi lesz vele. De azért érdekes, hogy felterjesztik megbeszélésre.

-
ladybug
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Mi a problémád?
-
ladybug
őstag
válasz
venember83
üzenetére
A humorának mindenképp.
-
ladybug
őstag
Szia mindenki (Verus is).
Jó idő volt ma, szinte az egész napot kint töltöttük. Lenyírtam a füvet az utcán és az udvaron is - sarokház vagyunk, kb 50 m-es járdarésszel, és persze hozzá tartozó füves résszel. Az udvar kb 100 m2. Kicsit elfáradtam, de jólesett. -
ladybug
őstag
Sziasztok, mi a pálya?
Tök jó idő van ott kint. Voltatok ma levegőzni? -
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Tőled függ. Nagy türelmmel és toleranciával rendelkezem.
-
ladybug
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nekem ehhez semmi közöm.
De nem árt velem jóban lenni.

Mod: Öreg, kötekedős, vén csóka lettél.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ladybug
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Na, jah. De ezzel nem viszi előbbre a dolgát.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ladybug
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Mivel szerkeszteni nem tudom, így most odatenném a √ testét.
-
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A neve Daum-exol. Elég drága, de sokáig elég. A nagylányomnak is ezzel kenjük az ujját ujjszopás ellen.[link]
vénség: Ott egy vagy szócska. De lehet, hogy már olyan rosszul látsz vénségedre, hogy nem vetted észre.

-
ladybug
őstag
Ne is monddd. A honlapra egy csomó dolgot kellene feltennem, de ahhoz be kellene gépelnem. Semmi energiám, pedi muszáj lenne elkezdenem.
Többiek: Nincs, és nem is volt soha műkörmöm. És mivel rajtam múlik, nem is lesz. Ha kicsit már nagyobb a saját körmöm, már mindenbe beakad, letörik, és alámegy a sütitészta, meg .... szóval sok a problémám vele, ezért épp pár mm-es szokott lenni. A másik dolog pedig az, hogy ha kicsit nagyobb a körmöm, nagyon kell figyelni, hogy a gyereket véletlenül meg ne karmoljam, ha mondjuk mosom a haját, vagy kenem be testápolóval.
-
ladybug
őstag
válasz
venember83
üzenetére
A torkom nem igazán fájt eddig sem. Ez a fránya köhögés meg csak akkor jelentkezik, amikor lefekszem az ágyba.

Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xbox Series X|S
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Milyen TV-t vegyek?
- Adobe Photoshop
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Byintek Love U14 Projektor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nálam is. És nekem biztos több van.

Bár azt tudom, hogy pont félidőben vagyok, és ilyenkor szokott elkapni a zabbanthatnék.
Borka A Rh +, Réka 0 Rh +.
Te tudsz vmit, amit én nem?
Mondjuk Réka is tejföllel kérte, de 2 falat után közölte, hogy nem kér. Rám meg itt maradt egy lábassal teli.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)