Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
_stick_
őstag
válasz
Deathjay^
üzenetére
Ha ez a veszély fennálna, nem küldtem volna el az annyába.
Tulajdonképpen ő nem a főnököm. Múlt7en új főnököt kaptunk és neki az a legegyszerűbb, ha helyette más dolgozik. Így ez a pics@ benyálazta magát nálla, azzal, hogy a korábbi vezetőségnél is ő volt az egyik, aki a munkákat szerezte/adta, hogy akkor ez ezentűl is így legyen. Persze ennek pont az ellenkezője volt, hogy a korábbi főnök küldte el, hogy ne adjon ki helyette munkákat. 
Ezért írtam, hogy mondvacsinált főnökasszny. -
_stick_
őstag
De szeretem az ilyen hétfőket: érkezek a munkahelyemre kb negyed órával korábban. Bejövök az irodába, le se pakoltam a cuccaimat, át se öltöztem, csak épphogy megérkeztem, az idegesítően lelkes, munkamániás, mondvacsinált főnökasszony vár az asztalomnál és már elkezd b@sztatni a pénteken félbehagyott munkánmmal és nyomatná az új feladatokat. Le kellett ''ordítanom'' a fejét, hogy hagyjon engem a faxba munkaidő előtt... Azóta fél óra eltelt, de még nem jött vissza. Lehet, hogy jó napom lesz?!

Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tulajdonképpen ő nem a főnököm. Múlt7en új főnököt kaptunk és neki az a legegyszerűbb, ha helyette más dolgozik. Így ez a pics@ benyálazta magát nálla, azzal, hogy a korábbi vezetőségnél is ő volt az egyik, aki a munkákat szerezte/adta, hogy akkor ez ezentűl is így legyen. Persze ennek pont az ellenkezője volt, hogy a korábbi főnök küldte el, hogy ne adjon ki helyette munkákat.