Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
bambano
titán
valamilyen szinten a te büdösödet is szagolom, amikor itt télen plusz fokok vannak meg globális felmelegedés.
Hidd el nekem, nagyon jól meg lehet lenni suv nélkül. nem azt mondom, hogy mindenki járjon ponyval, de a kettő között azért sok választási lehetőség és arany középút is van. Annak 0 értelme van, hogy két tonnával rohangáljon az ember, amikor másfél is elég, meg annak is, hogy 20 liter benzint öntsön egy autóba 100 km-re, amikor 8 is elég.
Nem baj, jön rátok a rossz világ, ha megszavazza a szenátusotok az új fogyasztási törvényt. majd lesz nektek döbbenet, ha a suvot nem használhatod, mert a fogyasztása nem fér bele a törvénybe és kénytelen leszel beleülni egy normális méretű autóba.
Ha odakint csak suvval lehet normálisan közlekedni (amit nem hiszek), akkor az embereknek kell megváltozniuk.
-
tildy
nagyúr
jaj már.
A harc az harc.
Ez meg csak csipkelődés.És még én nem értem a viccet

A pony meg nem istencsászár.
Ettől függetlenül nagyon szeretem.Szerintem fáradt vagy, pihenj kicsit.
Vagy legalább lazíts.Abszolút nem nagy arccal mondtam azt amit, de csipkelődve.
ha ti élvezkedtetek pár félresikerült szavamon, nekem miért nem viselitek el ezt a fajta "csipkelődést"? HM?Egyébként meg ne hiztizz, nem eegyszer láttam az elmúlt pár hétben tőled egy ford mustangról linket, hogy ó mennyirebejönne neked . Az se SUV, szóval

No offense

Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MWC 2026: nézni szabad, megérinteni nem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 17 - alap
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Energiaital topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 256GB Sata SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy legalább lazíts.