Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz csapos2 #2301 üzenetére

Más a ''mi lenne ha'', és más a ''mi lett volna ha''
    A kérdésed most az utóbbi kategória. Fölösleges rajta gondolkodni. :)
    Izé, nem kérdésed volt, csak kíváncsiság.

[Szerkesztve]

• BlacKSouL

addikt

válasz csapos2 #2301 üzenetére

Nem azt mondtad hogy nincs, csak hogy nem lehet rá építeni. Bocs hogy idézem, de:
    2007.08.28. 0:41:23 : szóval erre vársz, ez egy tipikus, mi lett volna ha....
    2007.08.28. 0:43:59 : mégy a metrón, látsz egy lány, összenéztek, majd tovább mentek, később belegondolsz, mi lett volna ha...

2007.07.01. 0:25:19 : ha ilyesmivel operálsz, elhalaszthatsz egy rakás mi lett volna ha helyzetet

Bár nem pont ez volt mögötte, de a lényeg ugyanaz, nem hivatkozhatunk arra hogy mi lett volna ha... :)
    Nemtom hova haladok, egyelőre nem is akarok szétnézni, de mondtam hogy most egy darabig határesetben tolerálható és antiszociális leszek. Most lázadok az engem ért ''sérelmek?'' ellen, és ilyenkor semmi sem szent, nem gondolok semminek a következményére, vagdalkozom. Rapszódikus a hangulatom. Egyszer jókedv, másszor pokol. Pedig az alapvető természetemen nem tudok változtatni.
    Már hogyne nyomna a latban. Minden tanácsot meghallgatok, minden olyat megjegyzek, ami velem kapcsolatban van, csak nem feltétlenül alkalmazom őket most rögtön. Most a hirtelen magasról zuhanás után kicsit össze kell szednem magam, leporolni, körbenézni, hogy miért esek le már sokadszor ugyanúgy a különböző magas létrákról, és ehhez az kell, hogy azt tegyem ami jólesik. Ha jólesik lekurvázni a nőket, akkor azt teszem, és nem fogom vissza magam csak azért, mert mások szociális érzékenysége ilyenkor az enyémhez képest az egekben van, és mert másoknak összejött sok olyan ami nekem nem. Mostanában sokszor inkább nem írok, mert csak ilyesmit tudnék, ezzel meg nem akarom bomlasztani a ''már nem a régi'' társaságot. Mondjuk szerencsére levágom hogy mikor baromságokat írok, akkor mindenki ignorálja inkább, és ez jó. Néha kiborul a bilim, és akkor folyik a sz.r kifelé, de majd lehiggad. Amennyire ismersz, tudhatod hogy ez mennyire vagyok én vagy sem, de mindenesetre van egy ilyen oldalam is.
    Hát ez van.

Aktív témák