Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ahogy öregszem, úgy válok ínyenccé. Elmúlt már az az igénytelenség, amikor viszkikóláztunk, meg vodkanarancsoztunk. Férfiember vagy tisztán issza, és ínyenc módon élvezi az ízeket, vagy sehogy.
Ez zseniális a vodkánál, ahol az íztelenség lenne a lényeg, de kis gyakorlással ki lehet fejleszteni, hogy még a vodkák közötti különbségeket is kiérezze az ember. Pl. Itthon is van Passport, Ballantines, Johnnie.W, és Chivas.R whiskey. Ebben a sorrendben egyre lágyabb, összeérettebb, összedolgozottabb az ízük. És egyre inkább úgy van az ember, hogy nem feltétlen a berúgásért iszik, de ha már egyszer annyit, akkor azt tisztán, nemesen, jóféle anyagokból. És a kommersz piát lehet gallérmögé vágni, annál a beszívás a lényeg, de a finomabb piák minden kortyát ki kell élvezni. Utoljára egy nő miatt döntöttem le egyszerre vagy 2,5 deci piát, de ezt nem venném elő.
Abszint viszont pont az a pia, amit nem tisztán és magában illik fogyasztani, a maga módján fogyasztva meg már nem erősebb. Ha már erős, akkor Stroh 80. Az csúnyán meg tudja lepni az embert, ha nem számít rá. -
kicsitomi88
őstag
Pont nemreg gondolkodtam, h regebben sokkal tobbet es sokkal igenytelenebb piakat is megtudtam inni. Komolyan en 15-16eves koromban tobbet tudtam inni mint most par evvel kesobb. Nem tudok egy jo izut sorozni, semmi, mert mar nem megy le annyi mint reg, felfujodok, tele leszek... Nem esik jol, ugy vok vele h egy cappy nektar jobban esik...

Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- ASUS routerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szemüveges topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Hardcore café
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Logitech z5500 5.1
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez zseniális a vodkánál, ahol az íztelenség lenne a lényeg, de kis gyakorlással ki lehet fejleszteni, hogy még a vodkák közötti különbségeket is kiérezze az ember. Pl. Itthon is van Passport, Ballantines, Johnnie.W, és Chivas.R whiskey. Ebben a sorrendben egyre lágyabb, összeérettebb, összedolgozottabb az ízük. És egyre inkább úgy van az ember, hogy nem feltétlen a berúgásért iszik, de ha már egyszer annyit, akkor azt tisztán, nemesen, jóféle anyagokból. És a kommersz piát lehet gallérmögé vágni, annál a beszívás a lényeg, de a finomabb piák minden kortyát ki kell élvezni. Utoljára egy nő miatt döntöttem le egyszerre vagy 2,5 deci piát, de ezt nem venném elő.