Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Csakés kizárólag fullspeed. A pasimon. És én persze elolvadok. no jó ez nem rátok tartozik

-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
No már megint a külsőségek....
Pedig egy frissen tusolt bőr illata is tud igazán mámorító lenni, (akár tusfürdő nélkül is)
Jánoska: bizony, bizony
tiv83us: amit reagáltál nekem hozzászólás :Hát igen erről van szó

-
tildy
nagyúr
Tényleg bolondunk merre jár? Lesz este valami összezördülés?

-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Párom is így volt a porszívózással, mint te. Magyarán : akkor csinálhattam max, ha ő nem volt otthon, különben állt a hoppáré. Illetve futott a lakás....
Érvelése ugyanez volt: akkora hangja van, hogy... Aztán idén télen megkaptuk ezt: Electrolux ultrasilencerOlyan halk, hogy mellette fülhallgató nélkül simán tud crysisozni, nem zavarja.
Szóval nekünk bevált
Majd csinálok róla hangfelvételt
-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
-
tildy
nagyúr
no nálam van az okosság... Nem lenne rossz, de vannak kifogásaim

Mindenesetre nem az én elbaltázott hüvelykujjamhoz szabták, az tuti.
Viszotn a safarija tényleg jobban használható , ezzel a módszerrel, mint az opera mini nagyítása
yetike : nekem igen. A körmöm rajta szélesebb mint hosszabb
Ritkán látni iylet, de történetesen a legjobb barátnőmnek is ilyen ujja van
-
tildy
nagyúr
Hamár papirkás csirke....
-
tildy
nagyúr
Fúúú basszus a coldrexnek sokkal rosszabb íze van, mint a neocitránnak

Papíros csirke?ammilyen?
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Vegyél egyet nekem és rakd félre

-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Fokhagymásat of course.
Nekem este 6 után jó
szőritalpi szerintem megharagudott rám. Hozattam vele Jóóó messziről meggyes kajcsit, erre annyira be voltam este készülve, hogy nem tudtam kimenni elé. Hogy mit nyomtam? Egy jóóóó adag fehér port. Egészen mennyei érzés volt,...
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ápolni kéne, de arra már van ember
Bejöttem dolgozni, de a fejem még mindig sajog... -
tildy
nagyúr
Lehet sokan szeretnének a föld alatt látni, de van egy rossz hírem: Még élek

Hát a legjobb szó arra amit most csinálok: vegetálás. Szinte csak biológiai funkciók (néha még az se nagyon.)
De azért ma megpróbálok dolgozni menni. (különben jövő hónapban nem kapnék fizut , le kell adnom a jelenléti ívet.genetikailag szexis hangú daliás jánoska: igen , az.
-
tildy
nagyúr
jáj imageshack...tiszta

Hajat festettél? Jó lett
----------------------------------------------------------------------------------------------
Elnézést akarok amúgy kérni, mindenkitől, akit ma elzavartam, letettem a telefont, vagy nem mentem ki elé vagy bármi, de ... A döglődés folytatódott. Fél 5kor elaludtam, és most keltem fel.Tegnapi kaja: egy szelet pulykamell + fél adag rizs , mindez délben , utána semmi, mai kaja 2 kis sajttal töltött pulykakorong, fél adag kukoricasaláta + kis puding.
Egyszerűen nem tudok enni. Jó kis fogyókúra. Az meg röhej, hogy a gyógyszertárban nincs orrspray. Most tolom épp be a mai 3. neocitránt, ebből kettőt nem én csináltam
. Holnap megpróbálok munkahelyre bekómázni, elvileg hétvégre kapok iphonet. -
tildy
nagyúr
Nincs itthon az ápolóm
MEghalok.
Ráadásul enni se tudok, rossz vége lesz ennek...
PEdig odakinn tényleg csodaszép idő van. -
tildy
nagyúr
Szebb jó reggelt!
Azt hiszem ma kihagyom a melót, a mosott rongy kifejezés azt hiszem gyenge rám. Még szerencse , hogy ébredéskor forró neocitrán várt
Ilyetse csináltam még az új helyen, el kell kezdeni valahol. Lehet azt mondom, hogy távmunkázom ma
Már ha tud fogni az agyam. -
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Nem.
A kelkáposztafőzelék még annál is rosszabb!Eddie baszki tanuld már meg a pontos j meg az ly használatát. Előbb is elírtál valami de a RÁLYA csapta a biztosítékot
-
tildy
nagyúr
Na nektek már udvarolni se lehet

philoxenia: helyes. Már kezdtem féln, hogy nem veszitek a lapot. -
-
tildy
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Itt találod a megfejtést.
Más:
Bubukám, most megharagudtál rám?szőrős yetitalp: fininek néz ki.Holnap hozzál

Megint más:
Rámtört az pszinteségi roham.
Az, van, hogy beleszerettem egy pasiba.
Annyira a szeretem azt a bolond mindenit, a szőrös talpát a bu-bu-buksiját, a szurkálódásait, de még azt a házisárkány fajtáját is. Sőt az sem zavar, ha mindenbe beleüti az orrát, vagy ha nőkkel kapcsolatban siránkozik, vagy ha csak a bajsza-szakálla alatt vigyorog....
Hát ez van. -
tildy
nagyúr
Úgy döntöttem yetit nem koppasztom meg. De magamat kicsit igen.

Szép leszek és jó leszek, salalalalalala.
Philoxenia: nyugi, csak a boszorkányságomból vetetek kicsit vissza
Ez milyen már, nem volt orrspray a gyógyszertárban, úgyhogy csak neocitránt hoztak nekem

Most mehetek hagymát venni, holnap meg bűzölöghetek. -
tildy
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
Így van. Kókuszgolyóba vagy rum kell vagy rumaroma.
Nomeg fincsi baracklekvár meg kávé is
Elmondom mi hogy készítjük. Darált kekszbe kávét és lekvárt teszünk. kakaóport összekeverjük porcukorral az is megy bele. Majd rum Néha mazsola is.
És gyúrjuk és gyúrjuk..
citrom?
Minek az a citrom?
Kókusztekercset jobban csipázom, azt faterom istenien tudja készíteni
thrawn: ha járnál a legjóképűbb pasik topikba, akkor tisztában lennél az izlésemmel. Egyikük sincs rajta, persze.
-
tildy
nagyúr
Ne haragudjatok, meg yeti te se, meg tudom, hogy privit nem illik publikba rakni, de most már kiváncsi vagyok mások ismerik -e a megkuckolni szót

nos?
A yeti nem tudta
ladybug: lehet letesztelem

-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerintem venni kell.. Ilyen betegen a villgépek vizsgát már nem vállaltam/om be.
7/5
Nem is rossz. -
tildy
nagyúr
Ma is prüszi-szipogi - rozi vagyok

-
tildy
nagyúr
Tegnapi vizsgám megvan, kettes lett, de ez a plc-s tanárnál, aki nem szeret minket.
A mai vizsgám , automatika papíron 4-es lett.
Az indexbe viszont 3-as került, mivel ugyanaz a feladatsor volt, mint múltkor, és ezt múltkor mondta is...
Holnap lenen még egy vizsgám, de mivel elég beteg vagyok, így csúsztatom.-> köv. félévben veszem fel megint .úgyhogy lehet jönni azzal a jó kis ápolószerrel

-
tildy
nagyúr
Jó reggelt. Látom ment rendesen a szó....
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Hú de jól hangzik. Mindkettő

Ma már két neocitrant benyomtam, de kb úgy érzem magam, mint aki benyomott egy fél bélyeget. Bár lehet mégsem, mert ez most ritka sz.r .
philoxenia: ha lenne, lehet nem sipákolnák itt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Pezsgővel? Nekem gyógyszer kell, nem pezsgő
Ha érted mire gondolok.
qva pid, remélem holnap már meglesz.Yetike: rámfér. Pont automatikára nem hiányzott ez az egész.
Ha vége a vizsgaidőszaknak, mehetünk teázni
-
tildy
nagyúr
Ok bash igazad van.
A linkben amúgy van neki való is.Bocs de beteg vagyok és így eléggé szétszórt, tudom akkor minek pofázok. De a nyelvnyújtogatásodra most qrvára nem vágyom.
Szóval OK TÉVEDTEM.
Ez akartad?
Beismerem, igazad van.
Bocs hogy támadok, de msot ez jön. Inkább leszek őszinte, minthogy mézes mázos szavakat használjak, ha nem mézes mázos szavak jönnek. -
tildy
nagyúr
Olyan beteg vagyok, hogy mar egy feszoszto keplet felfogasahoz is felora kellett( elsos anyag.) Tanultam automatikara es nem ertettem hogy tudta munkatarsam olyan seperc alatt felirni Izp-re a kepletet
Szegyen.

Neocitranozas, mindjart atnezem meg a pid szabalyzo illeszteset. No ez a betegseg nagyon nem hianyzott.
tbs: megyek. De ápolnotok kell.

-
tildy
nagyúr
Valószínűsítem, hogy normál foglalatba kell.
Igazad van:
"A napfény színhőmérséklete évszaktól, napszaktól függően folyamatosan változik. Derült időben, átlagos napsütés esetén ez kb. 5600K. Hajnalban vagy naplementekor a színhőmérséklet 2500K-re is csökkenhet,".Mondjuk normál napfényre 5000K-t írnak.
Egyébként van erről egy jó kis táblázatom, pl. a fényerősség sem mindegy , nemcska a színhőmérséklet.
-
tildy
nagyúr
A napfény nem 2900K?
Tbs:
maxilight ® GX53 Flatlight energiatakarékos izzó! (8000h-élettartam)-2 év garancia!
4000K és 2700K- színhõmérséklettel, extra lapos kivitel!maxilight ® Reflektor GU10 energiatakarékos izzók (8000h-élettartam)-2 év garancia!
2700K-meleg fehér fény és 4000K- hideg fehér -
tildy
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
MEgjöttem
Nekem nem áll jóla pici poci, főleg , hogy valóságban nem is annyira pici.
Msot gondolj bele, nehezebb vagyok mint sok férfi a magam 180cm/90 kgjával
Hát ez szörnyű.Egy nőnek 65 kiló alatt illik lennie
eagl3: Hát csak részben. Sajnos túl vagyok a súlyhatáron, így viszont nincs a kis3.14ám víve motoron
Bosszantó

-
tildy
nagyúr
Mindenkinek jó éjt.
Elteszem magam aludni, reggel 8-kor frissen fitten vizsgáznom kell. Még nem automatika, az majd holnapután. -
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Jahm. Imageshack meg innét wrvalassú sokszor
Mégsem szidjuk mint a busht
-
tildy
nagyúr
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Tyű ilyen csúnya smileyt voda, ejnye....
bolondember:
Tudod, hogy nem akarlak bántani, szeretlek én, csak picit őszinte vagyok
Jahm lehet egyik jó barátnőm babát vár
Már nagyon szerették volna, pár éve majdnem 3as ikreik lettek , akkor sajna nem jött össze a dolog, de remélem végre teljesül az álma. -
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Dehogynem

Minden sörbarátnak küldöm ezt a videót
A kutya nagyon kész
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Hm mióta vagyok béjb?

Na nem mintha zavarna.
Jééé motkány oldalán van vodasmiley
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Hamár pirosmikulás...
Nem is tudtam, hogy racecam úgz néy ki mint Bud Spencer
-
tildy
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
Én zúzapörköltet csináltam.
párom meg hagymás babot. -
tildy
nagyúr
11 fokban nem fagy szét az ember arca

Sőt az nekem már majdnem spagettipántos felsős idő
--------------------------------------------
Olyb tűnik, a kihúzott majd visszadugott tápkábel egyelőre megoldotta a gondot. Nem fagy a gép, nem csinál hülyeséget. Igaz a bios is resetelődött, mivel az alaplapi kis elem már szerintem a végén túli időket járja. -
tildy
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Igazándból nem sokat. System résznél van egy error ati -val kapcsolatban.
pff előbb állítottam be az órát, mert az is késett, 10.09-et mutatott, 11:33 helyett, beállítom jóra, most meg 11.44et mutat, közben meg már dél is elmúlt
Lehet rá akar kényszeríteni a tanulásra???Bakker nicns itthon édesnemes paprika így kénytelen voltam csípőssel csinálnia zúzapörköltet

-
tildy
nagyúr
válasz
RexpecT
üzenetére
Köszönöm az ajánlatod, de előbb meg szeretném tudni, mitől hal be pár percenként a gépem. Arra meg mitn te is írod, talán az avg is jó, hogy megtalálja, hogy tényleg vírus gond-e. (Így is örültem, hogy le tudtam szedni a haldoklás közben... Nem használok vírusírtót, mert a linuxos szerverünk elég jól megfogja a dolgoka,t hülyeségr emeg általában nem kattintok) ) A problémamegoldás ráér utána.
-
tildy
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Ad -aware lefutott, semmit nem talált

Most futtatok avg-t.
Így kb ~2-3 percenként fogja magát és olyan mintha megfagyna, egeret lehet moztgatni, de minden más belassul , aztán megint jó. Azzal kezdődött, hogy reggel a windows lassan indította a bootolást, majd kb. 5 . újraindításr aindult el megfelelő sebességen.
Régen ilyet sose csinált
Lehet érik már a reinstall
Párom örömére (nem tud játszani majd
) lehet felrakok rá ubuntut
Azzal legalább nicn silyen gond.kuka:
Semmi sajnos. Sőt próbáltam safe módban bootolni a windowst, ott meg egyik drivernél el is hasalt, azaz nem indult el, hanem ott megált. -
tildy
nagyúr
Az jó. Nekünk olyan barázdás(karcos) lett az első szélvédő 2- 3 gépi mosás után, hogy soha többé nem visszük automata mosóba.
Márcska azrt sem jó, mert ezeken a barázdákon másképp törik a fény éjszaka az országúton, mondhatni káprázik.
Azt hiszem Dodi se nagyon ajánlja pl. új kocsiknál.
--------------------------------------------------------------Ma hülyéskedik velem itt a gép. Belassul, meg minden hülyeséget csinál, nem reagál kattintásra, lassan csukja le az ablakot meg ilyenek.
Lehet vírus?
-
tildy
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Hát a mienk se mai csirke(7 éves lesz), de láttuk mit művelt a szélvédőnkkel

-
tildy
nagyúr
Hijcsi mancsi

Felébredtem de lépek is tanulni, mert különben holnap kivágnak mint nyávogógépet dolgát végezni

-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Én még nem

-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
200kal kell szorozni kukac, 200al. annyi most a lottó ára.
nem bizony -
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ne, ne!
Ki fog velem teázni ? No már megint önző vagyok , magamat sajnáltatnám, hogy jajj szegény tildy, jajj milyne rossz neki , nem tud a bolonddal teázni.
no jó, de akkoris. Ne csináld.
Szomorú lennék
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Február elején Atmos
(A szám amúgy a klein aber doctor) -
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Úgy vagyok vele, hogy hülyeség egy még nem felnőtt embernek gyereket szülni. Milyen mintát ad át a gyerekének???
Másrészt viszont úgy gondolom, elég satnya élet lehet az, ahol 30 fölött nincs más , csak a gyereknevelés. az ilyen emberek, de őleg anyák rászállnak a gyerekeikre, és a saját ki nem bontakozott vágyaikat a saját gyerekeiken keresztül próbálják kiélni.
Mivel ugye saját sikereik nem nagyon vannak vagy lesznek....Valahol meg kell találni a hangsúlyt mind a gyereknevelés, de mind a saját "ambíciónk " (jajj de hülye szó ) közt.
Ne csak a gyerek töltse ki a mindennapokat.
Én még nem nőttem fel. elelősségileg legalábbis nem. Nincs is gyerekem
Lehet kövezni, de én még pár évig önmegvalóstok
Majd mikor már úgy érzem, igen letettem valamit az asztalra, úgy igazán, na akkor majd talán jöhet a gyerek.Amúgy ha goa: akkor nekem az egyik kedvenc

-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Persze persze, de azért h amegemlítenék egy jóféle goapartyt , biztosan táncolnának a talpacskáid
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gabesz :szép kilátások

-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tényleg. Lehet szemüveg kell?

Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

MEghalok.